توضیحات
این نوع شیرینی کنجدی ، در متد خاتون از کارامل شکر، گردو و کنجد تهیه میشود ، شبیه سوهان کنجدی میباشد که در کنار چای میتوان میل نمود. کنجد دارای پروتئین، ویتامینهای F1، E، D، B و لسیتین (LECITHIN) است.
طرز تهیه
كنجد ومغز گردو را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود ، سپس شكر را بدون آنکه آنرا هم بزنیم روى حرارت گذاشته تا بصورت كارامل در آيد ، سپس كره و هل را به کارامل شکر اضافه كرده و بعد گردو و كنجد را با مواد مخلوط کرده و هم میزنیم . سينى را كمى چرب كرده مواد را داخل سينى پهن کرده تا سرد شود .
دوست داشتيد مواد را به اندازه قاشق در سينى بريزيد تا لقمه اى گردد .