مواد لازم
  • مغزگردو ميكس شده- 500 گرم
  • آرد برنج - 1/3پیمانه 
  • سفيده تخم مرغ - 250 گرم
  • پودر شكر - 500 گرم
  • بیکینگ پودر -1 قاشق مرباخوری پر
  • روغن مايع - 100
  • پودر پسته - مقدار لازم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی گردویی

توضیحات

شیرینی گردویی یکی از بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های خشک ایرانی است، با متد آموزشی خاتون حتما از طعم آن لذت خواهید برد برای مجالس و سفره عید نیز بسیار مناسب است.

طرز تهیه

ابتدا فر را در حرارت ١٦٠ درجه روشن كرده تا گرم شود . سفيده تخم مرغ را با همزن ميزنيد ، سپس پودر شكر را اضافه كرده خوب با همزن ميزنيد تا کاملا سفید و یک دست شود ، آرد برنج و بیکن پودر و روغن و مغز گردو کاملا میکس شده را به آرامی به آن اضافه کرده ، سينى فر را چرب و كاغذ روغنى داخل انداخته ، به كمك دو قاشق مرباخوري مقدارى از مواد را با فاصله داخل سينى ريخته و روي آن را با پودر پسته تزيين مى كنيد( ولی بهتر است در قیف مخصوص بدون ماسوره یا ماسوره ساده ریخته )و در مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مى پزيد پس از خنك شدن مى توانيد در ظرف در بسته نگهدارى كنيد . يا اينكه بعد از مدت ده دقيقه از پخت ، سينى را از فر در آورده مقدارى مواد شيرينى نارگيلى را با قاشق رويش ريخته و كمى پودر پسته رويش پاشيده و به همان مدت زمان بپزيد .توجه داشته باشید این شیرینی گردویی نرم میباشد بیش از ۲۰ دقیقه در فر ماندن باعث خشک شدن شیرینی گردویی میشود .

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016