مواد لازم

مواد لازم

  • مارگارین سرد 250 گرم
  • پودر قند 125 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آرد حدودا  350 گرم
  • بيگینگ پودر ١/٤ قاشق چايخورى
  • رنگ خوراکی قرمز و سبز
  • تخم خلفه برای تزینن یا اسپارکل ژل سیاه و یا شکلات چیپسی
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کوکی هندوانه ای

توضیحات

کوکی هندوانه ای یا همان بیسکوییت هندوانه ای، نوعی شیرینی است که با متد اموزشی اشپزی خاتون به راحتی میتوان آنرا تهیه کرد، مخصوصا برای شب یلدا، شما عزیزان میتوانید با درست کردن این نوع شیرینی، برای شب یلدا که یکی از خاطره انگیزترین شبهای ایرانیان است به سفره های خود رنگ و بوی یلدایی دهید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه

مارگارین را با پودر قند داخل غذاساز ریخته و یا با دست مخلوط کنید و بعد زرده را اضافه کرده و آرد و يبكينگ پودر و وانیل را الک کرده وكم كم  اضافه کنید تا خمیر لطيفى بدست آید دو سوم خمیر را با رنگ قرمز مخلوط کنید و بقیه خمیر را با رنگ سبز . اگر خیلی سفت و خشک بود میتوانید یک قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید این دو خمیر را جداگانه در پلاستیک پیچیده و در یخچال یکساعت استراحت بدهید و بعد با وردنه خمیر را باز کنید و قالبهای نیم دایره به دو اندازه باریک با خمیر سبز و پهن با خمیر قرمز جهت درست کردن برشهای هنداوانه قالب بزنید و بعد برشها را کنار هم در سینی بچینید و بجای تخم هندوانه از تخم خلفه و یا هر چیز مشابه روی خمیرها استفاده کنید ودر نهایت در فر170 درجه که قبلا گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016