توضیحات
کوکی هندوانه ای یا همان بیسکوییت هندوانه ای، نوعی شیرینی است که با متد اموزشی اشپزی خاتون به راحتی میتوان آنرا تهیه کرد، مخصوصا برای شب یلدا، شما عزیزان میتوانید با درست کردن این نوع شیرینی، برای شب یلدا که یکی از خاطره انگیزترین شبهای ایرانیان است به سفره های خود رنگ و بوی یلدایی دهید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه
مارگارین را با پودر قند داخل غذاساز ریخته و یا با دست مخلوط کنید و بعد زرده را اضافه کرده و آرد و يبكينگ پودر و وانیل را الک کرده وكم كم اضافه کنید تا خمیر لطيفى بدست آید دو سوم خمیر را با رنگ قرمز مخلوط کنید و بقیه خمیر را با رنگ سبز . اگر خیلی سفت و خشک بود میتوانید یک قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید این دو خمیر را جداگانه در پلاستیک پیچیده و در یخچال یکساعت استراحت بدهید و بعد با وردنه خمیر را باز کنید و قالبهای نیم دایره به دو اندازه باریک با خمیر سبز و پهن با خمیر قرمز جهت درست کردن برشهای هنداوانه قالب بزنید و بعد برشها را کنار هم در سینی بچینید و بجای تخم هندوانه از تخم خلفه و یا هر چیز مشابه روی خمیرها استفاده کنید ودر نهایت در فر170 درجه که قبلا گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید.