توضیحات
بیسکوییت پرتقالی نوعی شیرینی خشک است که از آرد و کره و آب پرتقال تهیه میشود البته در این جا از سس پرتقال برای تزئین استفاده شده است که طرز تهیه آن در خاتون موجود است.
طرز تهیه
کره و پودر شکر را با همزن میزنیم تا بصورت کرم در اید سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه میکنیم مدت ۶ تا ۷ دقیقه با همزن زده تا کاملا لطیف شود ، آرد ذرت و ارد گندم را الک کرده به تناوب با اب پرتقال به مواد اضافه میکنیم نمک و پوست رنده شده پرتقال را اضافه میکنیم ، خمیر باید لطیف باشد سپس در کیسه ماسوره دار یا دستگاه بیسکویت زن با فاصله در سینی می چینید در حرارت ۱۷۵ درجه مدت ۱۰ دقیقه تا شیرینی اماده شود .
میتوانید از سس پرتقال استفاده کنید بین دو شیرینی اندازه یک قاشق چایخوری سس را ریخته و بیسکویت دوم را رویش قرار دهید ، البته تزیین سلیقه ای هست.
برای تهیه سس پرتقال و شربت پرتقال میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.