توضیحات
مرصع پلو یا جواهرپلو یکی از خوشمزه ترین پلوهایی است که میتوانید به عنوان غذای مجلسی در مهمانیها سرو کنید. طرز تهیه با متد خاتون راحت میباشد اما از مواد متنوعی مانند مرغ، زرشک، انواع خلال و ... تهیه میشود.
طرز تهیه
دو ساعت زودتر برنج را شسته و آبکش كنيد ، به همراه هويج تفت داده شده و مرغ پخته شده ورشته اى کرده با خلال پوست پرتقال بگذاريد تا دم بكشد ، سپس زرشك و كشمش را جداگانه در كمى روغن تفت دهيد و كنار گذاشته ، خلال پسته و بادام را ده دقيقه خيس كنيد و در ابكش ريخته تا أبش برود و أنرا هم جداگانه تفت دهيد، وقتى برنج اماده شد در ظرفى كشيده ٣ قاشق غذاخورى از برنج را با زعفران مخلوط كنيد ، بطور دلخواه و زيبا توسط موادى كه اماده كرديد برنج را تزيين كنيد .
اماده كردن خلال پوست پرتقال :
يك روز قبل خلال پوست پرتقال را خيس مى كنيد چند بار اب أنرا عوض مى كنيد و مجددأ اب سرد تازه رويش مى ريزيد كه هم تلخى ان گرفته شود و هم شاداب گردد ، سپس در قابلمه اى مقدار شكر و اب ريخته و خلال اماده را داخل شكر ريخته تا نيم ساعت بجوشد سپس با كفگير خلال را در أورده و استفاده كنيد .
البته اگر هویج دوست نداشتید میتوانید حذف کنید.