مواد لازم

البالو هسته جدا شده – 1/5  کیلو

شکر – 2  کیلو

گلوکز -1قاشق غذاخوری

در صورت تمایل وانیل یا پودر مغز هل – 1قاشق چایخوری

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

مربای البالو

توضیحات

کشورمون با مربای البالو یکی از محبوبترین انواع مرباهاست که  در صبحانه و حتی در بعضی از مناطق وعده های غذا سرو میشه.

طرز تهیه

برای درست کردن مربای البالو ابتدا البالوها رو شسته و برگ و دم انرا بگیرید و سپس با دست یا دستگاه هسته گیر به طوری که البالو له نشود هسته انرا جدا کنید در قابلمه ای که گنجایش این مواد رو داشته باشه بریزید و البته لابلای ان شکر اضافه کنید و مدت 10 تا 12 ساعت در جای خنک گذاشته تا به خورد البالو ها برود . سپس روی حرارت ملایم گذاشته در موقع جوش امدن کف روی مربا را با قاشق برداشته تا مربا براق و خورنگ شود و مراقب باشید سر ریز نشود و در اخر اگر دوست داشتید وانیل اضافه کنید و از روی حرارت بر دارید و گلوکز را به ان اضافه کنید و به ارامی همزده تا مخلوط مربا شود . پس از خنک شدن در ظرف در بسته نگهداری کنید

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016