توضیحات
مربای به یکی از خوشطعم ترین مرباهاست. دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد.، خوردن مقداری از آن به عنوان دسری برای هضم غذا مفید است. شما عزیزان میتوانید به راحتی مربا را از این میوه زمستانه به روش آموزش آشپزی خاتون تهیه و نوش جان کنید.
طرز تهیه
به را تميز شسته و دانه های آن را خارج کرده و بصورت دلخواه خرد كنيد ، شكر و دو ليتر آب را مى جوشانيم تا كمى غليظ شود ، سپس به را داخل شربت ريخته وقتى كمى غليظ شد حرارت را كم مى كنيم در آن را مدت دو ساعت گذاشته تا تا غليظ و خوش رنگ گردد.