مواد لازم
  • به -٣ كيلو
  • شكر - ٢/٥ كيلو
  • آبليمو - ٢ قاشق غذاخورى
  • آب به اندازه كافى
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه مربای به

توضیحات

مربای به یکی از خوش‌طعم‌ ترین مرباهاست. دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد.، خوردن مقداری از آن به‌ عنوان دسری برای هضم غذا مفید است. شما عزیزان میتوانید به راحتی مربا را از این میوه زمستانه به روش آموزش آشپزی خاتون تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه

به را تميز شسته و دانه های آن را خارج کرده و بصورت دلخواه خرد كنيد ، شكر و دو ليتر آب را مى جوشانيم تا كمى غليظ شود ، سپس به را داخل شربت ريخته وقتى كمى غليظ شد حرارت را كم مى كنيم در آن را مدت دو ساعت گذاشته تا  تا غليظ و خوش رنگ گردد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016