توضیحات
مارشمالو یا همان پف نبات Marshmallow نوعی آب نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین وشکر یا شیرهٔ نشاسته و ... تهیه میشود در آشپزی خاتون با یک متد آموزشی متفاوت و راحت این دسر فوق العاده در دسترس شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
طرز تهیه
در ظرفی پودر ژلاتین ریخته ،روی آن آب سرد ریخته ، دو دقیقه صبر کنید ، سپس شکر و وانیل اضافه کنید ، ظرف محتوی مواد را روی حرارت پایین گذاشته تا شکر و ژلاتین حل شود اما نجوشد ،، سپس مواد را با همزن و با دور تند به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بزنید تا سرد شود ، مایع را در ظرفی ریخته البته چرب نکنید، ۴تا ۵ ساعت در یخچال گذاشته تا سرد شود ، اگر دوست داشتید رنگی کنید ،به این ترتیب که ابتدا پودر نارگیل را تقسیم کرده هر قسمت رارنگ دلخواه بزنید بعد مارشمالوها را در پودر نارگیل بغلطانید.
بهتر است مدت ۲۴ساعت در یخچال در ظرف در بسته نگهداری شود.
نکته : البته مارشمالوها ساده و بدون رنگ در جاهای دیگر کاربرد دارد.