مواد لازم

مواد لازم

  • پودر ژلاتین - 4 قاشق سوپخوری
  • آب - 1 و 1/2 پیمانه یا 375 گرم
  • شکر - 2 و 1/3 پیمانه یا 510 گرم
  • وانیل - 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل در صورت دلخواه - 1/5 پیمانه
  • رنگ مجاز خوراکی - در صورت دلخواه چند قطره
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه مارشمالو ساده

توضیحات

مارشمالو یا همان پف‌ نبات Marshmallow نوعی آب‌ نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین وشکر یا شیرهٔ نشاسته و ... تهیه می‌شود در آشپزی خاتون با یک متد آموزشی متفاوت و راحت این دسر فوق العاده در دسترس شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

طرز تهیه

در ظرفی پودر ژلاتین ریخته ،روی آن آب سرد ریخته ، دو دقیقه صبر کنید ، سپس شکر و وانیل اضافه کنید ، ظرف محتوی مواد را روی حرارت پایین گذاشته تا شکر و ژلاتین حل شود اما نجوشد ،، سپس مواد را با همزن و با دور تند به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بزنید تا سرد شود ، مایع را در ظرفی ریخته البته چرب نکنید، ۴تا ۵ ساعت در یخچال گذاشته تا سرد شود ، اگر دوست داشتید رنگی کنید ،به این ترتیب که ابتدا پودر نارگیل را تقسیم کرده هر قسمت رارنگ دلخواه بزنید بعد مارشمالوها را در پودر نارگیل بغلطانید.

بهتر است مدت ۲۴ساعت در یخچال در ظرف در بسته نگهداری شود.

نکته : البته مارشمالوها ساده و بدون رنگ در جاهای دیگر کاربرد دارد.

  

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016