توضیحات
مافین به دو صورت؛ امریکایی یا کیک فنجانی (کاپ کیک) ، با پایه کیک بدون تخم مرغ، داخل کاغذهای کوچک شبیه کیک یزدی و مافین انگلیسی که شیرینی آن کم است و از خمیرمایه داخل قالبهای کوچک استفاده میشود، میباشد . که در اشپزی خاتون داخل مافین ها کرم پاتیسیر و شکلات تزریق میشود.
طرز تهیه
شیر ، مایونز ، وانیل و شکر را با همزن زده و در ظرفی دیگر پودر کاکائو و روغن مایع را با هم مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم سپس آنرا به مواد اضافه کرده و ارد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کرده با همزن دستی، ارام ارام با مواد مخلوط میکنیم ، در قالب های کیک یزدی یا کپسول های مافین ریخته در فر در حرارت 170 درجه مدت 30 دقیقه قرار میدهیم . بعد از خنک شدن کرم یا شکلات را داخل مافین ها تزریق میکنیم .
کرم داخل مافین:
برای تهیه کرم داخل مافین ، همه مواد را با هم مخلوط سپس با همزن زده تا یکدست شود سپس به کمک قیف داخل مافین ها تزریق و رویش را با خامه شکوفه میزنیم .
نکته1- بهتر است پودر کاکائو را با روغن مخلوط کرده سپس به مواد اضافه کنید .
نکته2- دوست داشتید از کرم پاتیسیر یا سس شکلات که طرز تهیه در سایت موجود میباشد برای داخل مافین ها استفاده کنید.