مواد لازم

مواد لازم لازانیا

  • مرغ -١/٢ از سينه مرغ
  • قارچ - ٣٠٠ گرم
  • فلفل دلمه اى -١ عدد
  • بادمجان - ٦ عدد
  • پنير پيتزا - ١بسته كوچك
  • سس بشامل (سفيد) -١ پيمانه
  • فلفل قرمز - ١ قاشق چايخورى
  • پودر أويشن -١ قاشق چايخورى
  • نمک -مقدارى
  • پياز -٢ عدد
  • روغن -به اندازه كافى

مواد لازم سس بشامل

  • سس سفید ( بشامل )
  • آرد سفید - ۲ قاشق غذاخوری
  • کره - ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل - کمی
  • شیر - ۱/۵ پیمانه
  • پنیر پیتزا - ۵۰ گرم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه لازانیای بادمجان

توضیحات

لازانیا بادمجان نوعی لازانیا است که از لایه‌های بادمجان، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد که معمولاً در فر درست می‌شود.

طرز تهیه

 بادمجانها را پوست كنده و از درازا باريك مى بريم و كمى نمک زده و سرخ مى كنيم ، مرغ را با یک عدد پياز پخته و ساطورى مى كنيم ، فلفل دلمه اى را نگينى خرد كرده ،قارچ را ريز کرده و كمى تفت مى دهيم ، بجز بادمجان همه را با هم مخلوط ميكنيم سپس ته ظرف پيركسى را یک رديف بادمجان مى چينيم و از مواد مقدارى روى بادمجان را می ریزیم و كمى پنير رويش می پاشیم ، و مجددا بادمجانها را روى مواد مى چينيم ، روى اخرين سرى بادمجان ، پودر آويشن و سس سفید را مى ريزيم سپس پنير ريخته ، فر را از قبل روشن كنيد و ظرف را در حرارت ٢٠٠ درجه تا مدت نيم ساعت قرار داده تا روى پنير طلائي شود .

( براى سرخ كردن بادمجان از روغن زياد استفاده نكنيد ، اگر بادمجان هاى شما شيرين و بدون تخم بود ميتوانيد سرخ هم نكنيد )

طرز تهیه سس سفید یا بشامل

آرد و شیر را مخلوط میکنیم و خوب همزده تا گلوله ای نداشته باشد روی حرارت گذاشته ، نمک و فلفل و کره را هم اضافه میکنیم هم میزنیم تا گلوله نشود وقتی کمی غلیظ شد پنیر را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016