مواد لازم

مواد لازم برای لازانیا

  • لازانيا - 8‌ ورق 
  • گوشت چرخ شده - 250 گرم
  • قارچ -300 گرم
  • كالباس گوشت - 7 ورق 
  • پنير پيتزا - 1 بسته
  • پياز - 1 عدد
  • فلفل دلمه اى - 1/2  از یک عدد
  • نمك و فلفل - مقدارى
  • أويشن - 1/2 قاشق مرباخوري

مواد لازم برای سس سفید بشامل

  • آرد سفيد - 1قاشق غذا خوري پر
  • كره - 30 گرم
  • نمك ، فلفل سياه - به مقدار لازم
  • شير - ۱پیمانه
  • پنير پيتزا - 1/2 بسته 
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه لازانیا

توضیحات

لازانیا یا خمیربرگ نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی داشته و معمولاً در فر درست می‌شود. با خاتون به راحتی میتوانید تهیه کنید.

طرز تهیه

در ظرف نسبتا بزرگي تا دو سوم آب ميريزيم همراه با يك قاشق چايخوري نمك و مقداري روغن مايع ميگذاريم بجوشد . بعد نوار هاي لازانيا را يكي يكي داخل آب در حال جوش قرار دهيد و بعد از 8 دقيقه آب كش كنيد (موقع آبكش كردن حتما كمي آب سرد روي آنها باز كنيد . تا حرارت داخل نوارهاي لازانيا باعث خمير شدن آن در زمان پخت نشود ). 

پياز را ريز خرد كرده كمى تفت دهيد سپس گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد ، يك قاشق رب گوجه و ٣ قاشق غذاخورى اب هم اضافه كنيد ، چند دقيقه صبر كنيد تا اب تبخير شده و گوشت جا بيفتد ، سپس از روى حرارت برداشته و كنار بگذاريد ، قارچ ها را نازك ورق كنيد و تفت دهيد تا ابش تمام شود ، كالباس را هم ريز و باريك ببريد ، فلفل دلمه اى را نگينى خرد كنيد و با كالباس و قارچ مخلوط كنيد ، كمى اطراف و داخل ظرف پيركس را چرب كنيد تا بعد از پخت لازانيا به راحتى از ظرف جدا شود ، يك لايه لازانيا بچينيد و رويش مقدارى گوشت و سپس مواد قارچ و كمى پنير و با كمى هم پودر آويشن بپاشيد سپس ورقه هاى لازانيا روي آن چيده و مجددا گوشت و مواد قارچ ، و كمى پنير بريزيد ، در آخر سس سفيد مخصوص را روى لازانيا را بریزید و روى سس يك لايه پنير پيتزا رنده شده يا ورقه اى بريزيد ودر فر مدت ٣٠ تا ٢٥ دقيقه در وسط با حرارت ٢٢٠ درجه يا تا رويش طلائي شود بگذاريد.

شما ميتوانيد مواد اصلي را به دلخواه تغيير دهيد . مثلا ميتوانيد به جاي سوسيس و كالباس و گوشت چرخ كرده ، از كدو و بادمجان و سويا بدون گوشت چرخ كرده استفاده كنيد .

سس سفید بشامل

ابتدا آرد را كمي تفت دهيد بدون روغن و كره و قبل از اينكه رنگش شروع به تيره شدن كند ، كره را به آن بيفزائيد و مدام هم بزنيد تا كره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتي كره آب شد و رنگ آرد كمي برگشت ، نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يك دست شود . در اين مرحله شير را آرام آرام به ظرف اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد تا مواد ته نگيرند ،سپس پنير را اضافه كنيد . تا مايع شما تبديل به يك سس غليظ شود.

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016