مواد لازم

سینه مرغ پخته  - 300 گرم

الو بخارا – 100 گرم

الو سیاه – 100 گرم

برگه زرد الو – 100 گرم

 مغز گردو نگین شده – 50 گرم

کشمش پلویی – 50 گرم

پیاز – دو عدد

زعفران و نمک و فلفل وادویه – به میزان لازم

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

خورشت الو رودسری

توضیحات

خورشت الو رودسری

این غذا یکی از غذاهای محلی رودسر در استان گیلان میباشد که فقط از سینه مرغ پخته استفاده میشود . و در دستور رب وجود ندارد ولی اگر دوست داشتید میتوانید یک قاشق غذاخوری اضافه کنید .

طرز تهیه

الوها رو جداگانه شسته و چند دقیقه خیس کنید . پیاز ها رو خلالی کرده و تفت دهید وقتی طلایی شد الوهای خیس شده را اضافه کنید . کشمش و گردو را کمی تفت بدید . وقتی الوها پخت مرغ پخته رو اضافی کنید و اجازه بدید چند جوش ملایم بخورد تا جا بیفتد . وقتی خورش را در ظرف کشیدید روی ان کشمش و گردو بریزید و با برنج سرو کنید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016