مواد لازم
  • آب پرتقال - ۲ پیمانه
  • پودر ژلاتین - ۲ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر - ۱ پیمانه پر
  • شیر - ۱/۳ پیمانه
  • مغز پرتقال- مقداری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه ژله پرتقال

توضیحات

ژله پرتقال ، دسری طبیعی است که از میوه زمستانه پرتقال تهیه میشود.این نوع ژله یک دسر شیک و خوشمزه برای مهمانیها و مجالس میباشد که شما میتوانید با متد خاتون به راحتی آنرا تهیه کنید. 

طرز تهیه

دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی اب پرتقال سرد بپاشید سپس شکر را اضافه کنید و روی حرارت پایین قرار داده تا اندازه ای که شکر داخل آب پرتقال حل شود ولی نجوشد (در حد حل شدن شکر و ژلاتین باشد) ، ۱ پیمانه از این مواد را جدا کرده و بقیه مواد و مغز (میوه بدون پوست ) پرتقال را داخل قالبی که از قبل کمی چرب کرده اید بریزید و مواد را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید ، سپس ۱ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را روی شیر پاشیده و بصورت بن ماری ژلاتین را حل کنید و با یک پیمانه مواد را که کنار گذاشته بودید مخلوط کرده و روی ژله پرتقالی قبلی بریزید . و دوباره مواد را در یخچال  گذاشته تا اماده شود.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016