توضیحات
ژله پرتقال ، دسری طبیعی است که از میوه زمستانه پرتقال تهیه میشود.این نوع ژله یک دسر شیک و خوشمزه برای مهمانیها و مجالس میباشد که شما میتوانید با متد خاتون به راحتی آنرا تهیه کنید.
طرز تهیه
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی اب پرتقال سرد بپاشید سپس شکر را اضافه کنید و روی حرارت پایین قرار داده تا اندازه ای که شکر داخل آب پرتقال حل شود ولی نجوشد (در حد حل شدن شکر و ژلاتین باشد) ، ۱ پیمانه از این مواد را جدا کرده و بقیه مواد و مغز (میوه بدون پوست ) پرتقال را داخل قالبی که از قبل کمی چرب کرده اید بریزید و مواد را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید ، سپس ۱ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را روی شیر پاشیده و بصورت بن ماری ژلاتین را حل کنید و با یک پیمانه مواد را که کنار گذاشته بودید مخلوط کرده و روی ژله پرتقالی قبلی بریزید . و دوباره مواد را در یخچال گذاشته تا اماده شود.