مواد لازم

مواد لازم

  • سبزى قورمه (جعفرى، گشنيز، تره، كمى شنبليله )-١ كيلو
  • لوبيا قرمز يا چيتى - ١٥٠ گرم
  • گوشت گوساله يا گاو - ٣٥٠ گرم
  • روغن براى سرخ كردن - مقدار لازم
  • پياز -١ عدد متوسط
  • نمك و فلفل - مقدار دلخواه
  • رب گوجه - ١ قاشق غذاخورى
  • ليمو عمانى در صورت تمايل -٢تا ٣ عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

توضیحات

قورمه‌ سبزی یا قُرمه‌سبزی از نامی‌ترین و مردم پسندترین خورشت های فارسی زبانان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است. این خورشت از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده می‌شود.

طرز تهیه

 لوبيا را چند ساعت زودتر خيس كنيد ، سبزى را بعداز پاک كردن و شستن، خوب ريز كنيد ، سپس سبزى را سرخ كرده ، گوشت را تكه تكه كرده ، داخل قابلمه ای لوبيا و سبزى را به همراه ٣ تا ٤ ليوان آب ريخته گذاشته تا بپزد ، پياز را ريز رنده كنيد و با روغن و كمى زردچوبه سرخ كنيد و به مواد در حال جوش ، اضافه كنيد ، حرارت را كم كنيد تا قورمه شما به روغن بيافتد ، وقتى لوبيا و گوشت پخت رب گوجه ، نمک و فلفل و يا اگر دوست داشتيد دو عدد گوجه فرنگى خام را ريز رنده كنيد و به مواد قورمه اضافه كنيد همينطور در صورت تمايل ليمو عمانى ها را سوراخ كرده و به قورمه اضافه كنيد نيم ساعت بعد خاموش كرده و از روى حرارت برداريد .

(به جالی لیمو عمانی میتوانید یه قاشق آبلیمو هم اضافه کنید)

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016