توضیحات
قورمه سبزی یا قُرمهسبزی از نامیترین و مردم پسندترین خورشت های فارسی زبانان و یکی از خوراکهای ملی ایران است. این خورشت از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده میشود.
طرز تهیه
لوبيا را چند ساعت زودتر خيس كنيد ، سبزى را بعداز پاک كردن و شستن، خوب ريز كنيد ، سپس سبزى را سرخ كرده ، گوشت را تكه تكه كرده ، داخل قابلمه ای لوبيا و سبزى را به همراه ٣ تا ٤ ليوان آب ريخته گذاشته تا بپزد ، پياز را ريز رنده كنيد و با روغن و كمى زردچوبه سرخ كنيد و به مواد در حال جوش ، اضافه كنيد ، حرارت را كم كنيد تا قورمه شما به روغن بيافتد ، وقتى لوبيا و گوشت پخت رب گوجه ، نمک و فلفل و يا اگر دوست داشتيد دو عدد گوجه فرنگى خام را ريز رنده كنيد و به مواد قورمه اضافه كنيد همينطور در صورت تمايل ليمو عمانى ها را سوراخ كرده و به قورمه اضافه كنيد نيم ساعت بعد خاموش كرده و از روى حرارت برداريد .
(به جالی لیمو عمانی میتوانید یه قاشق آبلیمو هم اضافه کنید)