توضیحات
خورشت فسنجان یا فسنجون یکی از خورشهای اصیل ایرانی است. در طبخ این خورشت از مغز گردو، رب انار ترش یا شیرین به دلخواه ، قطعات کوچک مرغ یا گوشت قرمز قلقلی استفاده میشود و با پلو سرو میگردد. اصالت این خوراک برای استان گیلان میباشد. با متد خاتون میتوانید آن را تهیه کنید.
طرز تهیه
مغز گردو را ميكس كرده به همراه رب انار و رب گوجه و ٤ ليوان اب گذاشته تا جوش بياد، سپس حرارت را كم مى كنيد ، مرغ را بهتر هست كه سرخ كنيد ، و به مغز گردو اضافه كنيد ، نمك و فلفل ، دارچين ودر صورت تمايل پودر گلپر اضافه كنيد ، توجه داشته باشيد هر بار كه فسنجان كم اب شد ۱/۲ ليوان اب سرد اضافه كنيد ، اب سرد باعث ميشود فسنجانِ ما به روغن بيافتد و خوش رنگ شود ، البته حرارت بايد كم باشد .
اگر دوست داشتيد فسنجان شما ترش باشه از رب أنار ترش استفاده كنيد .