مواد لازم
  • مغز گردو - 2پیمانه 
  • رب أنار ملس - 2 قاشق غذاخورى
  • رب گوجه - 1 قاشق غذاخورى
  • دارچين - 1 قاشق چايخورى
  • پودر گلپر - در صورت تمايل 1 قاشق چايخورى
  • نمك و فلفل - در حد نياز
  • مرغ - 1 عدد سينه مرغ يا دو تيكه ران مرغ
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه فسنجان

توضیحات

خورشت فسنجان یا فسنجون یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. در طبخ این خورشت از مغز گردو، رب انار ترش یا شیرین به دلخواه ، قطعات کوچک مرغ یا گوشت قرمز قلقلی استفاده می‌شود و با پلو سرو میگردد. اصالت این خوراک برای استان گیلان می‌باشد. با متد خاتون میتوانید آن را تهیه کنید.

طرز تهیه

مغز گردو را ميكس كرده به همراه رب انار و رب گوجه و ٤ ليوان اب گذاشته تا جوش بياد، سپس حرارت را كم مى كنيد ، مرغ را بهتر هست كه سرخ كنيد ، و به مغز گردو اضافه كنيد ، نمك و فلفل ، دارچين ودر صورت تمايل پودر گلپر اضافه كنيد ، توجه داشته باشيد هر بار كه فسنجان كم اب شد ۱/۲ ليوان اب سرد اضافه كنيد ، اب سرد باعث ميشود فسنجانِ ما به روغن بيافتد و خوش رنگ شود ، البته حرارت بايد كم باشد .

 اگر دوست داشتيد فسنجان شما ترش باشه از رب أنار ترش استفاده كنيد .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016