توضیحات
فلافل یک غذای فستفودی و خوشمزه و محبوب است که خواستگاه اصلی آن خاورمیانه و به ویژه بیروت، دمشق و بغداد میباشد که از نخود پخته و ادویه جات تهیه میگردد با ترفندهای خاتون میتوانید یک ساندویج فلافل خوشمزه و راحت تهیه کنید.
طرز تهیه
ابتدا از شب قبل به مدت 24 ساعت نخودها را خيس كنيد ،در این مدت، دو سه بار آب آنرا عوض مى كنيد ،سپس با پياز داخل ميكسر (نه!!) ، با چرخ گوشت ،دو بار چرخ كنيد و با نمک ،فلفل و جوش شيرين و آويشن 3 دقيقه ورز دهيد ،1 ساعت در يخچال بماند بعد از یک ساعت از يخچال در آورده به اندازه يك گردو بر داشته و در تابه مقدارى روغن ريخته پس از داغ شدن ، سرخ كنيد .مقدار روغن به اندازه اى باشد كه وقتى فلافل در ظرف روغن قرار ميگذرد ، در آن غوطه ور باشد تا پف كند سپس روى پارچه تميزى گذاشته تا روغن ان گرفته شود .
نکته: همانطور که گفته شد به این نکته توجه داشته باشید که نخود ها را با پیاز با چرخ گوشت چرخ کنید.