توضیحات
پیراشکی روسی ، نامی عمومی برای غذاهای پخته یا سرخشدهای است که با مواد متنوعی پر شدهاند.این مواد متنوع میتواند از انواع کرم یا مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد در این قسمت پیراشکی با کرم پاتیسیر آموزش داده شده است.
طرز تهیه
اولین خمیرِ شیرینِ سرخ شده ای که به سبک دونات در مغازه های ایران فروخته شد، پیراشکی روسی بود. معنی لغوی واژه پیراشکی Pirozhki، پای کوچیکه و به خمیر شکم پر تک نفره گفته میشه. در نتیجه طعم این نوع پیراشکی که در اینجا توضیح داده شده است مانند دونات است با این تفاوت که داخل آن با کرم پاتیسیر پر میشود. اگر بصورت حلقوی سرخ کرده و داخل آن چیزی نریزیم همان دونات میباشد.
پودر خمير ترش ، شكر و آب ولرم را مخلوط كرده ١٠ دقيقه در ظرفى گذاشته تا پف كند و آماده شود، تخم مرغ ، آرد ، وانيل را با مايع خمير بالا و كره مخلوط كرده و شير ولرم را كم كم به مواد اضافه مى كنيم تا خمير لطيف بدست ايد ، مدت ٦ يا ٧ دقيقه خوب ورز داده ، يك ساعت استراحت داده ، سپس روى ميز به قطر ١/٥ سانت باز مى كنيم ، قالب زده در سينى مى چينيم( البته با فاصله) رويش پارچه اى تميز انداخته ١٠ دقيقه ديگر استراحت مى دهيم ، در قابلمه اى كوچك اما گود روغن تا اندازه اى كه روى دونات را بپوشاند ريخته و روى حرارت داغ مى كنيم ، دانه دانه دونات ها را سرخ مى كنيم ، بر روى تورى گذاشته تا روغن ان گرفته شود سپس كنارش را با چاقو شكاف داده و كرم مورد نظر را داخلش مى ريزيم ، ورويش را پودر قند مى پاشيم .
داخل پیراشکی میتوانید کرم پاتیسیر استفاده کنید.