توضیحات
كرم باواريا (Crème bavaroise) يك دسر كلاسيك سوئيسي است كه اولين بار در قرن نوزدهم اختراع شد و جزو دسرهای محبوب و پرطرفدار اکثر رستورانها میباشد. مواد اصلی این دسر شیک و خوشمزه پودر ژلاتین، زرده تخم مرغ و خامه میباشد در آشپزی خاتون طرز تهیه این دسر به شیوه ای راحت در دسترس عزیزان قرار میگیرد.
طرز تهیه
در ابتدا ظرف را در يخچال گذاشته تا سرد شود ، سپس ژلاتين را در آب سرد ریخته و بدون همزدن روى بخار آب بصورت بن ماری میگذاریم تا حل شود. زرده ها و وانيل را خوب هم زده تا سفيد و كشدار گردد، شير را جوشانده از روی حرارت برداشته سپس به زرده زده شده کم کم اضافه میکنیم و مجددا روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا کمی غلیظ شود و سريع خاموش مى كنيم ، بعد ژلاتين حل شده را به مواد اضافه مى كنيم ،وقتی کمی ملایم شد خامه را هم اضافه مى كنيم ، اگر دوست داشتید دو رنگ باشه ، ١/٢از مايع را در ظرف دیگر ريخته ودر جاى خنک مى گذاريم بسته كه شد ١/٢ از بقیه مواد كرم را كاكائو زده روى قسمت اول مى ريزيم چند ساعت در يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد و اماده شود و بعد از اینکه کرم خودش را در یخچال گرفت و آماده شد، ظرف را چند ثانیه روی آب گرم گذاشته سپس در ظرف دلخواه بر میگردانیم و تزیین می نماییم.