مواد لازم
  • زرده تخم مرغ - ۴ عدد
  • شكر - ۱۰۰ گرم
  • خامه شيرين شده - ۱۰۰ گرم
  • شير - نیم ليتر
  • وانيل - كمى
  • آب سرد - ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتين - ٦ ورق حدود یا ۴ قاشق غذاخوری  پودر ژلاتین 
  • پودر كاكائو - ٢ قاشق
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کرم باواریا

توضیحات

كرم باواريا (Crème bavaroise) يك دسر كلاسيك سوئيسي است كه اولين بار در قرن نوزدهم اختراع شد و جزو دسرهای محبوب و پرطرفدار اکثر رستورانها میباشد. مواد اصلی این دسر شیک و خوشمزه پودر ژلاتین، زرده تخم مرغ و خامه میباشد در آشپزی خاتون طرز تهیه این دسر به شیوه ای راحت در دسترس عزیزان قرار میگیرد.

طرز تهیه

در ابتدا ظرف را در يخچال گذاشته تا سرد شود ، سپس ژلاتين را در آب سرد ریخته و بدون همزدن روى بخار آب  بصورت بن ماری میگذاریم تا حل شود. زرده ها و وانيل را خوب هم زده تا سفيد و كشدار گردد، شير را جوشانده از روی حرارت برداشته سپس به زرده زده شده کم کم  اضافه میکنیم  و مجددا روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا کمی غلیظ شود و سريع خاموش مى كنيم ، بعد ژلاتين حل شده را به مواد اضافه مى كنيم ،وقتی کمی ملایم شد خامه را هم اضافه مى كنيم ، اگر دوست داشتید دو رنگ باشه ، ١/٢از مايع را در ظرف دیگر ريخته ودر جاى خنک مى گذاريم بسته كه شد ١/٢ از  بقیه مواد كرم را كاكائو زده روى قسمت اول مى ريزيم چند ساعت در يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد و اماده شود و بعد از اینکه کرم خودش را در یخچال گرفت و آماده شد، ظرف را چند ثانیه روی آب گرم گذاشته سپس در ظرف دلخواه بر میگردانیم و تزیین می نماییم.

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016