مواد لازم
  • آرد - 1/5 پیمانه
  • نشاسته - 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ - 4 عدد
  • پودر شکر - 1/5پیمانه
  • بیکن پودر - 3 قاشق مرباخوری
  • اسفناج پخته و میکس شده - 2 پیمانه
  • وانیل - کمی
  • پودر مغز هل - 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ولرم - 1 پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

کیک اسفناج

توضیحات

رنگ کیک اسفناج فوق‌العاده است، سبز مخملی و روشن. اما طعم آن بیشتر از آن‌ که به اسفناج شبیه باشد به وانیل نزدیک است.دستور تهیه این کیک خوشمزه و پف دار با تمام نکات لازم برای اسفنجی شدن ،خوش رنگ و خوش طعم شدن آن در سایت خاتون موجود است.

طرز تهیه

تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را مدت ده دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید ، روغن را به آرامی با دور کند همزن به تخم مرغ ها اضافه کنید ، آرد و نشاسته را که قبلا ۳ بار الک کرده اید بطور متناوب با اسفناج به مواد فوق اضافه کنید ، در انتها مغز هل را هم اضافه کنید ، برای راحتی کار بهتر است مقداری از روغن مایع را با اسفناج مخلوط کنید تا راحت تر با مواد حل شود ، قالب را ۴۰ تا ۳۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه در طبقه وسط فر قرار دهید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016