توضیحات
رنگ کیک اسفناج فوقالعاده است، سبز مخملی و روشن. اما طعم آن بیشتر از آن که به اسفناج شبیه باشد به وانیل نزدیک است.دستور تهیه این کیک خوشمزه و پف دار با تمام نکات لازم برای اسفنجی شدن ،خوش رنگ و خوش طعم شدن آن در سایت خاتون موجود است.
طرز تهیه
تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را مدت ده دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید ، روغن را به آرامی با دور کند همزن به تخم مرغ ها اضافه کنید ، آرد و نشاسته را که قبلا ۳ بار الک کرده اید بطور متناوب با اسفناج به مواد فوق اضافه کنید ، در انتها مغز هل را هم اضافه کنید ، برای راحتی کار بهتر است مقداری از روغن مایع را با اسفناج مخلوط کنید تا راحت تر با مواد حل شود ، قالب را ۴۰ تا ۳۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه در طبقه وسط فر قرار دهید .