مواد لازم

مواد لازم

  • كره -٣ قاشق سوپخورى
  • گلاب -١ پيمانه
  • پودر نشاسته- ٢ پيمانه
  • شكر- ٢ پيمانه
  • آب سرد - ٣ پيمانه
  • گردو- یک پيمانه
  • پودر نارگيل يا آرد - مقدار لازم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه باسلوق

توضیحات

باسلوق نوعی شیرینی سنتی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است .برای تهیه این شیرینی از نشاسته، مغز بادام یا مغز گردو استفاده می‌شود. در اینجا با متد آموزشی آشپزی خاتون این شیرینی خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه

 اول سوزن نخ كرده از ميان گردو ها عبور مى دهيم ،سپس آب سرد و گلاب به نشاسته اضافه مى كنيم سپس از صافی رد میکنیم ، شكر را اضافه کرده، روى حرارت ملائم قرار داده تا غليظ شود ، كره را اضافه مى كنيم ، از روى حرارت برداشته، روى سطح صاف پودر نارگيل پاشيده خمير را پهن مى كنيم ، ريسمان گردو را در يكطرف خمير گذاشته از همان طرف رول مى كنيم ، مدت ٧ تا ٨ ساعت در يخچال قرار مى دهيم ،بعد از اين مدت ، نخ را بكشيد و بدلخواه باسلوق را ببريد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016