توضیحات
باسلوق نوعی شیرینی سنتی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است .برای تهیه این شیرینی از نشاسته، مغز بادام یا مغز گردو استفاده میشود. در اینجا با متد آموزشی آشپزی خاتون این شیرینی خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
طرز تهیه
اول سوزن نخ كرده از ميان گردو ها عبور مى دهيم ،سپس آب سرد و گلاب به نشاسته اضافه مى كنيم سپس از صافی رد میکنیم ، شكر را اضافه کرده، روى حرارت ملائم قرار داده تا غليظ شود ، كره را اضافه مى كنيم ، از روى حرارت برداشته، روى سطح صاف پودر نارگيل پاشيده خمير را پهن مى كنيم ، ريسمان گردو را در يكطرف خمير گذاشته از همان طرف رول مى كنيم ، مدت ٧ تا ٨ ساعت در يخچال قرار مى دهيم ،بعد از اين مدت ، نخ را بكشيد و بدلخواه باسلوق را ببريد.