مواد لازم

باسلوق ژله ای (راحت الحلقوم)

ژله دلخواه – 1بسته

نشاسته – 100 گرم

شکر –200گرم

گلاب – 1 پیمانه

اب – 2 و ½ پیمانه

پودر نارگیل – مقدار لازم

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

باسلوق-ژله ای

توضیحات

این شیرینی از اصیل ترین شیرینی سنتی ایران است

طرز تهیه

نشاسته را در اب حل کنید . در ظرفی که گنجایش مواد را داشته باشد از صافی رد کرده تا گلوله ای نداشته باشد شکر و گلاب و پودر ژله را اضافه کنید روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب و ارام هم بزنید تا گلوله نشود و ته نگیرد . وقتی غلیظ شد در ظرف مورد نظر که چرب کرده اید بریزید .مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار دهید سپس برش زده در پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016