توضیحات
شیرینی باقلوا اصل ترکی پستهای بدون شک محبوبترین نوع باقلوای ترکی است. اگر چه در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و حتی یونان، باقلوا به عنوان یک دسر پرطرفدار پخته و سرو میشود اما شیرینی باقلوا ترکیهای با ترکیب پسته، مشهورترین باقلوای دنیاست. طرز تهیه باقلوا خانگی اصل ترکی با خمیر یوفکا و شربت آن را در سایت خاتون مشاهده کنید.
طرز تهیه
ورقه های خمیر را جدا کرده در قالب پخت قرار میدهیم لابلای هر ورقه را کره بمالید و مقداری پودر پسته بپاشد حداقل ۸ تا ۱۰ ورقه ، سپس برش زده و مابقی کره را روی خمیر برش زده بریزید ، در حرارت ۱۸۰ درجه مدت ۳۰ دقیقه گذاشته تا برشته شود در این مدت شربت را آماده کنید، شکر و آب جوش را مخلوط کرده وقتی شکر تا حدودی حل شد روی حرارت قرار دهید گلاب و زعفران و مغز هل اضافه کنید ، دو قل جوش زد بصورت داغ روی باقلوای آماده و برشته شده بریزید .