مواد لازم
  • عدس -١ليوان
  • پياز -١ عدد
  • رب گوجه -١ قاشق
  • نمك و فلفل - مقدارى
  • آرد -١ قاشق غذاخورى
  • روغن - كمى
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه عدسی

توضیحات

عدسی به عنوان یک میان وعده و همچنین غذای اصلی یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز های خوشمزه تر شدن عدسی را در سایت اشپزی خاتون مشاهده کنید.

 

طرز تهیه

 عدس را شسته و يك ساعت خيس كنيد سپس با 2 ليوان آب روى حرارت ملایم بپزيد ، پياز را ريز خرد كرده با كمى روغن سرخ كنيد و رب گوجه را با پياز تفت دهيد ، آرد را در كمى اب حل كنيد، وقتي عدس پخت اين مواد را بهمراه آرد و نمك و فلفل به آن اضافه كنيد . توجه داشته باشيد عدسى نبايد زياد شل باشد بلكه مانند سوپ لعابدار باشد .

نکته 1 : میتوانید عدس را 24 ساعت خیس کرده بعد بپزید هم رنگش تغییر نمیکند هم کمتر نفخ آور است.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016