مواد لازم

مواد لازم

  • چغندر - ۴ عدد متوسط
  • مغز گردو ریز شده - ۱/۲ پیمانه
  • دانه انار - ۱ پیمانه
  • کشمش پلویی - ۱/۲ پیمانه
  • کلم قرمز ریز شده - ۳ پیمانه
  • سس مایونز یا ماست چکیده غلیظ - ۱ پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه سالاد لبو

توضیحات

سالاد لبو یک سالاد اروپایی است و در آن از چغندر ، گردو و دانه های انار استفاده شده و طعمی جذاب و تازه برای ما ایرانی ها خواهد داشت پیشنهاد می کنم حتی برای یک بار هم شده این سالاد خوش طعم را تجربه کنید و یک دسر بسیار خوش رنگ و خوش طعم برای شب یلدا داشته باشید.

طرز تهیه

چغندر را پخته (لبو) و سپس نازک ورقه میکنید و ته قالب که بهتر است به صورت دایره باشد برای این نوع تزئینی که در اینجا مد نظر میباشد، سلفون گذاشته و ورقه های نازک لبو را داخلش میچینید طوری چیده شود که روزنه ای  نداشته باشد سپس مغز گردو ریز شده ، ۱/۲ پیمانه لبو نگینی خرد شده ، دانه انار ، کشمش پلویی ، کلم قرمز ریز شده و سس مایونز یا ماست چکیده  را مخلوط میکنید و داخل لبو پخته شده میریزید مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا فرم بگیرد سپس در ظرف مورد نظر دیگری برگردانده و سلفون را از رویش بر دارید . در عکس گذاشته شده ، نحوه چیدمان آن مشخص است. 

برای تهیه لبو میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.

طرز تهیه لبو + عکس

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016