توضیحات
مربای کدو حلوایی جزو مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز است. تهیه آن زمان بر ولی آسان است. در متد آموزشی خاتون برای ترد شدن مربا از آب آهک استفاده میشود.
طرز تهیه
ظرف پلاستیکی نسبتا متوسطی را برداشته و داخلش آهک را ریخته و ۴ لیتر اب را روی آن میریزید با قاشق چوبی خوب همزده وقتی مخلوط شد مدت یک ساعتی به حال خود گذاشته تا ته نشین شود . سپس در ظرف پلاستیکی دیگر آب روی آهک را روی کدوهای خرد شده ریخته و مدت ۳ الی ۴ ساعت میگذاریم بماند البته گاهی هم میزنیم تا همه کدوها مخلوط شوند بعد از این مدت از اب اهک در اورده و چند بار با اب سرد مخلوط و شستشو میکنیم سپس در قابلمه کدوها را ریخته و شکر و اب را اضافه میکنیم البته اب باید روی کدو را بپوشاند و مدت یک ساعت بعد از جوش امدن قابلمه ، مربا را گذاشته تا بپزد و شربت ان قوام اید برای معطر شدن ان میتوانید یک قاشق چایخوری پودر مغز هل در اخر کار به ان اضافه کنید .