خمیرهزارلا در سایت خاتون میباشد به راحتی میتوانید تهیه کرده و نوش جان نمایید.

" /> آموزش آشپزی به سبک فوگی | طرز تهیه شیرینی ناپلئونی


مواد لازم

خمير هزارلا - 1 ورق  
خامه زده شده - حدود  350 گرم

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

توضیحات

شیرینی ناپلئونی یا میل‌ فِی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می‌شود.در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است. طرز تهیه خمیرهزارلا در سایت خاتون میباشد به راحتی میتوانید تهیه کرده و نوش جان نمایید.

طرز تهیه

اول خمير هزارلا را به قطر ١ سانت باز كنيد و با خط كش ٦+٦ سانت يا ٤+٨ سانت بنا به سليقه خود همه را به يك اندازه با كاتر بريده و در سينى فر كه از قبل گرم كرده ايد و رويش را با چنگال سوراخ كرده تا در موقع پخت باد نكند سپس در فر با حرارت ١٧٥ درجه و مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه قرار دهيد،  وقتى خنك ، كاملا خنك شد روى يكى از بيسكويت ها خامه زده بيسكويت دومى را رويش و همينطور بيسكويت سومى را خامه زده سپس كنار گذاشته ، بقيه بيسكويت ها را هم ميتوانيد به همين صورت درست كنيد ، از خمير أطراف هزارلا كه اضافه أمده و پِرت شده بود در سينى فر گذاشته با حرارت ٢٠٠ درجه برشته كنيد مراقب باشيد نسوزد ، وقتى خنك شد با دست خُرد كنيد و در روى شيرينى هاى ناپلؤنى كه خامه زده ايد  بپاشيد سپس با پودر قند تزیین کنید و میتوانید  در يخچال در ظرف در بسته مدت دو تا سه روز قابل نگه دارى میباشد  .

طزز تهیه خمیرهزارلا در سایت خاتون میباشد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016