توضیحات
کیک شکلاتی نوعی کیک خوشمزه و پرطرفدار میباشد که در متد آموزشی خاتون مواد اصلی آن شکلات و مغز فندق و بادام (آجیل) است.
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل و کره خوب با همزن بزنید تا کاملا شکر حل شده و بصورت کرم درآید ، آرد را دو بار الک کرده با بیکینگ پودر مخلوط کنید و باشیر به تناوب به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشد سپس قالب را چرب کرده مقداری از مواد در قالب ریخته وقتی مایع کیک را در قالب کیک ریختید شکلات بن ماری شده را روی مواد کیک بریزید و ۲/۳ از اجیل خرد شده راکه از قبل برشته و خرد کرده اید روی شکلات بریزید و بقیه مواد کیک را روی شکلات و اجیل بریزید ، در اخر بقیه اجیل را روی مواد کیک ریخته و در فر از قبل روشن شده روی حرارت ۱۷۵ درجه مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک خود را بپزید و بدلخواه با شکلات تزیین کنید .