مواد لازم
  • کره یا مارگارین - ۲۵۰ گرم
  • شکر قهوه - ۱۰۰ گرم
  • ارد -۳۲۰ گرم
  • زنجبیل - یک قاشق مرباخوری


مواد لازم کرم باتر

  • پودر شکر - ۲۰۰ گرم
  • خامه - ۴۰ گرم
  • شکر قهوه - ۱ قاشق سوپخوری پر
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه بیسکوئیت کرمدار

توضیحات

یکی از قدیمی ترین شیرینی ها بیسکویته و ده هزار سال سن داره با آموزش آشپزی خاتون میتوانید یک بیسکوئیت کرمدار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه

کره به دمای معمولی اتاق رسیده را با شکر قهوه با همزن برقی زده تا پوک و لطیف شود ، سپس ارد و زنجبیل را مخلوط کرده و دو بار الک کرده در دو یا سه نوبت به کره اضافه کنید خمیر لطیفی بدست می اید اگر دستگاه بیسکویت زن داشتید از ان استفاده کنید در غیر این صورت در قیف با ماسوره کنگره دار ریخته سعی کنید یک اندازه در سینی فرچیده و در حرارت ۱۸۰ درجه مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده اماده کنید وقتی پخت از فر در اورده و خنک کنید هر دوتا را روی هم گذاشته وسط انها را کرم باتر اسکاچ ریخته و در جای خنک نگه داری کنید .


طرز تهیه کرم باتر :
خامه و شکر را مخلوط و در ظرفی روی حرارت گرم کنید ولی نجوشانید سپس پودر قند را اضافه کنید و با همزن با دور تند زده تا یکدست و لطیف شود ، سپس برای بیسکویت استفاده کنید .


نکته - اگر دوست نداشتید میتوانید از زنجبیل استفاده نکنید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016