مواد لازم
  • برنج - ۴ پیمانه
  • روغن - ۲/۳ پیمانه
  • زعفران غلیظ - ۱ قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری
  • زرشک - ۱ پیمانه
  • مرغ- ۸ تکه
  • رب گوجه - ۱ قاشق غذاخوری پر
  • در صورت تمایل -۱/۲ پیمانه کشمش
  • زردچوبه و فلفل -۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک - مقدار لازم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

توضیحات

زرشک پلو، که با مرغ سرو میشود. غذای محبوب و مجلسی برای سفره های ایرانی میباشد. با متد آموزشی خاتون میتوانید این غذای مطبوع و دلپذیر را به شیوه ای آسان و راحت تهیه و نوش جان فرمایید.

طرز تهیه

برنج را که بهتر هست ایرانی باشد دو ساعت قبل از پخت شسته و کنار میگذارید، مرغ را به اندازه و دلخواه خرد کنید با نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق چایخوری زعفران غلیظ مخلوط کنید تا در موقع سرخ کردن خوشمزه و خوشرنگ شود ، در تابه کمی روغن ریخته و مرغ ها را سرخ کنید یک قاشق رب گوجه را با یک لیوان اب حل کرده به مرغ اضافه کنید حرارت را کم کرده تا مرغها پخته شود و مقدار کمی اب داشته باشد. در این مدت برنج را آبکش کرده ، زرشک را با کمی روغن تفت دهید مراقب باشید زرشک نسوزد، بعد از پخت برنج ، یک قاشق زعفران را با دو تا سه قاشق غذاخوری برنج پخته با هم مخلوط کرده و برنج را در دیس کشیده با مرغ آماده و برنج زعفرانی و زرشک تفت داده شده تزیین و سرو می نمایید .
نکته ۱- اگر تمایل داشتید میتوانید کشمش را بعد از شستن جداگانه کمی تفت دهید و با زرشک مخلوط کنید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016