مواد لازم

مواد لازم

  • آرد برنج حدود - ۲۰۰ گرم
  • آرد گندم - ۵۰ گرم
  • روغن جامد یا کره - ١٤٠ گرم
  • زرده تخم مرغ - ۲ عدد
  • پودر شكر-١٠٠ گرم
  • وانيل- كمى
  • زعفران حل شده غليظ - ١ قاشق غذاخوری

مواد داخل شيرينى 

  • گردو میکس شده - ١ فنجان
  • پودر قند - ۳  قاشق مرباخوري
  • هل ساييده و جوز هندى-١ قاشق مرباخوري
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شيرينی برنجی ميان پر

توضیحات

شیرینی برنجی میان پر ، نوعی شیرینی خشک میباشد که با آرد برنج تهیه میشود و از شیرینیهای سنتی گیلان است. این شیرینی بیشتر برای نوروز تهیه میشود و بهتر است که با آرد برنج آسیاب شده مرغوب و محلی گیلان آماده گردد. 

 

طرز تهیه

روغن را با همزن مدت ٧ دقيقه مى زنيم سپس پودر شكر را اضافه كرده مدت ٥ دقيقه مى زنيم و بعد زرده را اضافه مى كنيم و ٥ دقيقه ديگر مى زنيم وانيل و زعفران و دو نوع آرد را كم كم اضافه مى كنيم ، سپس یک ساعت ، خمیر را استراحت داده ، از مواد به اندازه فندق يا اگر دوست داشتيم بزرگتر باشد اندازه گردو برداشته و يك قاشق چايخورى از مواد آماده شده برای داخل شیرینی را داخل آن ريخته و در حرارت ٢٠٠ درجه مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه در وسط فر مى پزيم .( مواد داخل شيرينى همه را با هم ميكس مى كنيم)

نکته: خمير را بعد از استراحت با كف دست خوب ورز دهيد تا خمير لطيفى داشته باشيد ، سپس مواد داخل آن بريزيد. 

میتوانید این شیرینی را از سایت فروشگاه خاتون (در لینک زیر) تهیه کنید. (البته در فروشگاه میان پر نیست و زعفرانی میباشد)

شیرینی برنجی میان پر

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016