مواد لازم

مواد لازم

  • سبزى ( گشنيز ، كمى جعفرى ، تره ،اسفناج ،كمى نعنا ): 500 گرم 
  • آرد برنج - 2 قاشق غذاخورى
  • آب غوره - 1/2 پیمانه 
  • نمک و فلفل - كمى
  • روغن - 1/8 پیمانه 
  • سير - 3 حبه
  • تخم مرغ - 3 عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه ترش تره

توضیحات

ترش تره یک غذای محلی برای استان گیلان میباشد. در این غذا از چندین نوع سبزی از جمله گشنيز ، جعفرى ، تره ، اسفناج و نعناع مورد استفاده قرار میگیرد. غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار که با ماهی شور و دیگر مزه ها، به عنوان وعده غذایی اصلی میل میگردد. 

طرز تهیه

سبزى را پاک كرده و شسته و خرد مى كنيم ، برنج را كه از قبل شسته بوديم با سبزى گذاشته تا بپزد ، سپس با ته كفگير سبزى و برنج پخته را له مى كنيم سپس آب غوره را اضافه مى كنيم ، سير را كوبيده با روغن تفت مى دهيم با نمک و فلفل به سبزيجات اضافه كنيد ،حرارت را كم كرده تا جا بیافتد ، سپس تخم مرغ ها را اضافه كنيد.

در صورت تمايل مى توانيد تخم مرغها را جداگانه در تابه سرخ كنيد و روى ترش تره تزيين كنيد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016