مواد لازم

موادلازم

  •  پنیر ماسکارپونه یا خامه ای - ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ- ۲ عدد
  • شکر - ۱/۴ پیمانه
  • نسکافه - ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه زده شده - ۱ پیمانه
  • آب جوش یا شیر - ۱/۴ پیمانه
  • لیندی فینگر یا بیسکویت - ۱/۵ بسته
  • وانیل - ۱/۸ قاشق چایخوری
  • دانه های انار برای تزئین
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه تیرامیسو

توضیحات

تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین کیکها و دسرهای ایتالیایی است بیسکوئیت آغشته به قهوه را همراه با مخلوط همزده‌ ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و... در ظرف چیده و سپس با لیکور وشکلات طعم‌ دارش می‌کنند. در اشپزی خاتون برای تهیه این نوع تیرامیسو میتوانید از دانه های انار برای تزئین استفاده کنید.

طرز تهیه

ابتدا زرده و شکر را روی بخار آب، بن ماری کرده و بعد آنرا برداشته و با همزن میزنیم تا خنک شود. خامه و پنیر ماسکارپونه را نیز با همزن چند دقیقه میزنیم و بعد مواد قبل به همراه وانیل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در یک قالب یا ظرفی دیگر، بیسکوئیتها (لیندی فینگر یا بیسکوئیت معمولی مثل پتی بور ) را که در شربت نسکافه خیس شده ، یک ردیف میچینیم. بعد روی بیسکوئیتها یک ردیف موادی که آماده کردیم میریزیم و دوباره بیسکوئیت میچینیم و چندبار این عمل را تکرار کرده و در نهایت یک ردیف مواد میریزیم و روی آن را میتوانیم با میوه تزئین کنیم .

 در این تیرامیسو ما از میوه انار استفاده میکنیم و اطراف آنرا با بیسکوئیت لیندی فینگر تزئین مینماییم.

شربت نسکافه یا قهوه: پودر نسکافه یا قهوه تلخ بدون شکر با آب دم میکنیم

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016