توضیحات
تیرامیسو یکی از محبوبترین کیکها و دسرهای ایتالیایی است بیسکوئیت آغشته به قهوه را همراه با مخلوط همزده ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و... در ظرف چیده و سپس با لیکور وشکلات طعم دارش میکنند. در اشپزی خاتون برای تهیه این نوع تیرامیسو میتوانید از دانه های انار برای تزئین استفاده کنید.
طرز تهیه
ابتدا زرده و شکر را روی بخار آب، بن ماری کرده و بعد آنرا برداشته و با همزن میزنیم تا خنک شود. خامه و پنیر ماسکارپونه را نیز با همزن چند دقیقه میزنیم و بعد مواد قبل به همراه وانیل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در یک قالب یا ظرفی دیگر، بیسکوئیتها (لیندی فینگر یا بیسکوئیت معمولی مثل پتی بور ) را که در شربت نسکافه خیس شده ، یک ردیف میچینیم. بعد روی بیسکوئیتها یک ردیف موادی که آماده کردیم میریزیم و دوباره بیسکوئیت میچینیم و چندبار این عمل را تکرار کرده و در نهایت یک ردیف مواد میریزیم و روی آن را میتوانیم با میوه تزئین کنیم .
در این تیرامیسو ما از میوه انار استفاده میکنیم و اطراف آنرا با بیسکوئیت لیندی فینگر تزئین مینماییم.
شربت نسکافه یا قهوه: پودر نسکافه یا قهوه تلخ بدون شکر با آب دم میکنیم