توضیحات
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. در متد آموزشی سایت خاتون ، مواد پرکننده تارت، خامه زده شده یا کرم پاتیسیر است که برای تزئین آن، از میوه استفاده میشود.
طرز تهیه
ابتدا کره و وانیل را با همزن میزنیم ، سپس پودر قند و با فاصله زرده را اضافه میکنیم ، آرد را الک کرده به مواد اضافه و شیر را هم اضافه میکنیم ، کمی خمیر را ورز داده تا به دست نچسبد ، خمیر را بین دو نایلون قرار داده و با وردنه باز میکنیم و بعد قالب میزنیم ، داخل قالب تارت قرار میدهیم کف خمیر را چند سوراخ ایجاد کرده تا موقع پخت پف نکند ، و در حرارت ۱۷۵ درجه و مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا اماده شود ، وقتی خنک شد داخل تارت را با کرم پاتیسیر یا خامه زده شده پر میکنیم سپس با میوه دلخواه میوه ارایی میکنیم.
برای شب یلدا هم میتوانید با دانه های انار تزئین کنید.