کرم پاتیسیر است که برای تزئین آن، از میوه استفاده میشود.

" /> آموزش آشپزی به سبک فوگی | طرز تهیه تارت میوه


مواد لازم

مواد لازم

  • آرد - 2
  • کره - 75 گرم
  • پودر شکر -  1/2 پیمانه 
  • شیر -8 /1 پیمانه
  • زرده - 2عدد
  • وانیل - 1/8 قاشق چایخوری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه تارت میوه

توضیحات

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در متد آموزشی سایت خاتون ، مواد پرکننده تارت، خامه زده شده یا کرم پاتیسیر است که برای تزئین آن، از میوه استفاده میشود.

طرز تهیه

ابتدا کره و وانیل را با همزن میزنیم ، سپس پودر قند و با فاصله زرده را اضافه میکنیم ، آرد را الک کرده به مواد اضافه و شیر را هم اضافه میکنیم ، کمی خمیر را ورز داده تا به دست نچسبد ، خمیر را بین دو نایلون قرار داده و با وردنه باز میکنیم و بعد قالب میزنیم ، داخل قالب تارت قرار میدهیم کف خمیر را چند سوراخ ایجاد کرده تا موقع پخت پف نکند ، و در حرارت ۱۷۵ درجه و مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا اماده شود ، وقتی خنک شد داخل تارت را با کرم پاتیسیر یا خامه زده شده پر میکنیم سپس با میوه دلخواه میوه ارایی میکنیم.

برای شب یلدا هم میتوانید با دانه های انار تزئین کنید.

طرز تهیه کرم پاتیسیر

 

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016