توضیحات
تارت کدو یا پای کدو حلوایی ، شیرینی متفاوت و مغذی با عطر و طعم و رنگ عالی کدو حلوایی می باشد. آموزش و طرز تهیه خمیر تارت در آشپزی خاتون به شیوه ای راحت در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
طرز تهیه
طرز تهيه مواد داخل تارت
پودر مخصوص پاى كدو حلوايى ( پودر زنجبيل و دارچين جوز هندى ،هل ) ، نمك و شكر را مخلوط كرده , تخم مرغ را اضافه كنيد خوب هم بزنيد سپس آرد و پوره كدو حلوايى ، شير و كره را اضافه كنيد خوب مواد را با هم مخلوط كرده تا يكدست شود و مواد را داخل خمير پاى بريزيد.
طرز تهيه خمير تارت
تخم مرغ وکره و شکر و نمک رامخلوط کنید و آرد را كم كم اضافه کنید انقدر ورز بدید تا نرم و یکدست شود ،فر را روی حرارت ٢٥٠ درجه روشن کرده تا گرم شود خمير را روى ميز پهن كنيد وبا يك وسيله گرد قالب زده و در قالب مخصوص پاى (قالب پای سیب) كه از قبل كمى چرب كرده ايد قرار دهيد سپس مواد تارت را داخل خمير پاى كه اماده كرده ايد بريزيد و در حرارت ٢٢٠ درجه مدت ١٥ دقيقه و سپس با حرارت ١٦٠ درجه مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تا اماده شود و بعد از پختن ١ ساعت در جاى خنك قرار دهيد و سپس سرو نماييد .