مواد لازم

مواد لازم تارت

  • شكر -١ پيمانه
  • آرد -٣ قاشق غذاخورى
  • تخم مرغ بزرگ -٢ عدد
  • ادويه مخصوص -١ قاشق مرباخوري پر
  • نمك -١/٢ قاشق چايخورى
  • پوره کدو حلوایی -٢ پیمانه
  • شير - ١/٣ پيمانه ولرم
  • كره - ٢ قاشق مرباخوري
  • در صورت تمايل -٢ قاشق مرباخوري زعفران

مواد لازم برای خمیر

  • کره - ١٠٠ گرم
  • شير - ٣ قاشق غذا خوری
  • شکر: ١ قاشق غذا خوری
  • نمک: ١/٨قاشق چای خوری
  • ارد - حدود ٢ پيمانه يا كمى بيشتر
  • تخم مرغ -١عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه تارت کدو

توضیحات

تارت کدو یا پای کدو حلوایی ، شیرینی متفاوت و مغذی با عطر و طعم و رنگ عالی کدو حلوایی می باشد. آموزش و طرز تهیه خمیر تارت در آشپزی خاتون به شیوه ای راحت در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

طرز تهیه

طرز تهيه مواد داخل تارت

پودر مخصوص پاى كدو حلوايى ( پودر زنجبيل و دارچين جوز هندى ،هل ) ، نمك و شكر را مخلوط كرده , تخم مرغ را اضافه كنيد خوب هم بزنيد سپس آرد و پوره كدو حلوايى ، شير و كره را اضافه كنيد خوب مواد را با هم مخلوط كرده تا يكدست شود و مواد را داخل خمير پاى بريزيد.

طرز تهيه خمير تارت

تخم مرغ وکره و شکر و نمک رامخلوط کنید و آرد را كم كم اضافه کنید انقدر ورز بدید تا نرم و یکدست شود ،فر را روی حرارت ٢٥٠ درجه روشن کرده تا گرم شود خمير را روى ميز پهن كنيد وبا يك وسيله گرد قالب زده و در قالب مخصوص پاى (قالب پای سیب) كه از قبل كمى چرب كرده ايد قرار دهيد سپس مواد تارت را داخل خمير پاى كه اماده كرده ايد بريزيد و در حرارت ٢٢٠ درجه مدت ١٥ دقيقه و سپس با حرارت ١٦٠ درجه مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تا اماده شود و بعد از پختن ١ ساعت در جاى خنك قرار دهيد و سپس سرو نماييد .

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016