توضیحات
در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته میشوند، شور میگویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعمدار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلمبرگ و... است. برای طعمدار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده میشود.
طرز تهیه
آب سرد و نمک را می جوشانیم. حرارت را خاموش کرده و سرکه را اضافه میکنیم و میگذاریم خنک شود. تمام مواد شسته را به دلخواه خرد می کنیم بعد از این که کاملا آب آنها گرفته شد در یک دبه ریخته و آب نمک و سرکه خنک شده را روی آن میریزیم و درش را محکم بسته تا هوا به داخل آن نرود.در جای خنک گذاشته ، پس از 25 تا 30 روز میتوانید درب آنرا را باز کرده و در یخچال نگهداری کنید.