مواد لازم
  • خیار ریز قلمی : یک کیلو
  • گل کلم : یک کیلو
  • هویج و کرفس: نیم کیلو
  • سبزی( گشنیز- ترخان- مرزه – برگ کرفس ): از هر کدام مقداری
  • سیر: 2 بوته
  • فلفل سبز: 200 گرم
  • هر 16 لیوان یا 4 لیتر آب :2/3 لیوان سرکه
  • هر 16 لیوان آب: 20 قاشق نمک
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شور مخلوط

توضیحات

در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته می‌شوند، شور می‌گویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعم‌دار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم‌برگ و... است. برای طعم‌دار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده می‌شود.

طرز تهیه

آب سرد و نمک را می جوشانیم. حرارت را خاموش کرده و سرکه را اضافه میکنیم و میگذاریم خنک شود. تمام مواد شسته را به دلخواه خرد می کنیم بعد از این که کاملا آب آنها گرفته شد در یک دبه ریخته و آب نمک و سرکه خنک شده را روی آن میریزیم و درش را محکم بسته تا هوا به داخل آن نرود.در جای خنک گذاشته ، پس از 25 تا 30 روز میتوانید درب آنرا را باز کرده و در یخچال نگهداری کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016