مواد لازم

خمواد لازم 

  • كره -١ پيمانه
  • پودر شكر -١/٢ پيمانه
  • تخم مرغ - ۱ عدد كامل
  • نمک و وانيل - كمى
  • بيكينگ پودر -١ قاشق چايخورى
  • کاکائو- در صورت دلخواه ۱ قاشق مرباخوری 
  • آرد در حدود -٢ تا ٢/٥ پيمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی شکوفه ای

توضیحات

شیرینی شکوفه، یک نوع شیرینی خشک است که شکر، آرد و کره از ترکیبات اصلی آن میباشند. بصورت دورنگ و شکوفه ای تزئین میگردد که به راحتی میتوانید آنرا تهیه کرده و نوش جان نمایید.

طرز تهیه

كره و پودر شكر را خوب بزنيد تا سفيد شود، تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد، آرد و بیکینگ پودر و نمک را كم كم اضافه كنيد تا خمير لطيفى بدست ايد ،فر را از قبل مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید و مواد را در کیسه ریخته (و از ماسوره شکوفه ای استفاده کنید ) بصورت شكوفه در سينى كه از قبل كاغذ روغنى انداخته ايد با فاصله بچينيد و در حرارت ١٧٥ درجه و مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه بستگي به حرارت فر دارد ، قرار دهید. فقط مواظب باشيد شیرینی ها نسوزد و تغيير رنگ ندهد.

می توانید از دو رنگ درست کنید یعنی یک قاشق آرد را از اندازه مواد برداشته بجایش دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016