توضیحات
شیرینی نارگیلی یک نوع شیرینی خشک است که برای اعیاد و مجالس مناسب میباشد. اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می کنند آن را در منزل تهیه و به کمک آن از مهمان ها پذیرایی مناسب داشته باشند. در سایت اشپزی خاتون این نوع شیرینی همراه با خمیر هزارلا آموزش داده شده است.
طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را با همزن میزنیم تا بصورت برف در آید به طوری که ظرف را برمیگردانیم از ظرف نریزد ،سپس شکر و وانیل را کم کم به مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط شد همزن را خاموش می کنیم ، پودر نارگیل را به مواد سفیده اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا خوب مخلوط شود ، آرد برنج را تا اندازه ای که نیاز باشد اضافه می کنید به این معنی که خمیر نارگیل زیاد سفت و خشک نشود.
سپس خمیر هزارلا را به قطر نیم سانت باز و پهن می کنید به اندازه ۴+۴ سانت برش میدهیم و در قالب های گرد یا مربع قرار داده و و خمیری که داخل قالب گذاشتیم را با نوک چنگال چند سوراخ ایجاد کرده و مواد نارگیل را با قاشق یا قیف داخل خمیر هزارلا میریزیم.
فر از قبل از گذاشتن شیرینی به مدت چند دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه گذاشته تا گرم شود و بعد از آماده شدن مواد سینی شیرینی را در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا روی آن طلایی و اماده شود ، اگر دوست داشتید با مغز پسته یا کنجد رویش را تزیین کنید.
برای تهیه خمیر هزارلا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
طرز تهیه خمیر هزارلا