مواد لازم
  • خمیر هزارلا - 1‌ورق 
  • پودر نارگیل - 2 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ - 150 گرم
  • شکر - 1 پیمانه
  • وانیل - 1/2 قاشق چایخوری 
  • ارد برنج - حدود 1/8 پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با خمیر هزارلا

توضیحات

شیرینی نارگیلی یک نوع شیرینی خشک است که برای اعیاد و مجالس مناسب میباشد. اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می کنند آن را در منزل تهیه و به کمک آن از مهمان ها پذیرایی مناسب داشته باشند. در سایت اشپزی خاتون این نوع شیرینی همراه با خمیر هزارلا آموزش داده شده است.

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ را با همزن میزنیم تا بصورت برف در آید به طوری که ظرف را برمیگردانیم از ظرف نریزد ،سپس شکر و وانیل را کم کم به مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط شد همزن را خاموش می کنیم ، پودر نارگیل را به مواد سفیده اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا خوب مخلوط شود ، آرد برنج را تا اندازه ای که نیاز باشد اضافه می کنید به این معنی که خمیر نارگیل زیاد سفت و خشک نشود.

 سپس خمیر هزارلا را به قطر نیم سانت باز و پهن می کنید به اندازه ۴+۴ سانت برش میدهیم و در قالب های گرد یا مربع قرار داده و و خمیری که داخل قالب گذاشتیم را با نوک چنگال چند سوراخ ایجاد کرده  و مواد نارگیل را با قاشق یا قیف داخل  خمیر هزارلا میریزیم.

فر از قبل از گذاشتن شیرینی به مدت چند دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه گذاشته تا گرم شود و بعد از آماده شدن مواد سینی شیرینی را در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا روی آن  طلایی و اماده شود ، اگر دوست داشتید با مغز پسته یا کنجد رویش را تزیین کنید.

برای تهیه خمیر هزارلا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

طرز تهیه خمیر هزارلا

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016