توضیحات
شیرینی آجیلی بخاطر شکل زیبایش و طعم متفاوتی دارد. دارای انواع مغزهای آجیل است که بافت و طعمی بینظیر دارد. برای سفره هفت سین هم شیرینی ایده آلی است که میتوانید با روش خاتون سفره های خود را مزین به شیرینی آجیلی کنید.
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با پودر شكر و وانيل به مدت ده دقيقه با همزن مى زنيم تا بصورت كرم در بياد ، سپس با قاشق چوبى يا ليسك آرد برنج و پودر نشاسته و پودر نارگيل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده ، سپس آجيل ( مغز فندق ،مغز پسته ، مغز گردو ، بادام ) را به مواد اضافه میکنیم.
سينى فر را چرب و كاغذ روغنى انداخته و روى كاغذ را هم كمى چرب مى كنيم ، با کمک دو قاشق مواد را با فاصله در سينى فر مى چينيم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ده دقيقه و در حرارت ١٨٥ درجه قرار میدهیم ، كمى كه خنک شد از كاغذ جدا و در ظرف مى چينيم .