مواد لازم
  • ارد - 2/5 پیمانه
  • پودر ذرت - 2 قاشق غذاخوری 
  • روغن صاف یا کره شکلی - 200 گرم
  • پودرقند الک شده - 4قاشق غذاخوری
  • وانیل - ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ -  1 عدد
  • پودر قند کاکائوو پودر نارگیل و مارمالاد -به اندازه کافی
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی مربایی

توضیحات

شیرینی مربایی در دسته شیرینی‌های خشک قرار می‌گیرد و جز شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار است این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود. با متد خاتون میتوانید این شیرینی مجلسی را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه

کره یا روغن را با پودرقند با دور تند با همزن هم میزنیم سپس تخم مرغ را افزوده هم میزنیم ، ارد را کم کم افزوده روی سطح ارد پاشی شده خمیر را پهن میکنیم کاتر زده در سینی چیده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه زمان پخت این شیرینی میباشد.
نکته ۱- خمیر را در دمای معمولی مدت دو ساعت گذاشته و پارچه مرطوب رویش انداخته سپس پهن کرده و کاتر بزنید

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016