توضیحات
شیرینی مربایی در دسته شیرینیهای خشک قرار میگیرد و جز شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود. با متد خاتون میتوانید این شیرینی مجلسی را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه
کره یا روغن را با پودرقند با دور تند با همزن هم میزنیم سپس تخم مرغ را افزوده هم میزنیم ، ارد را کم کم افزوده روی سطح ارد پاشی شده خمیر را پهن میکنیم کاتر زده در سینی چیده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه زمان پخت این شیرینی میباشد.
نکته ۱- خمیر را در دمای معمولی مدت دو ساعت گذاشته و پارچه مرطوب رویش انداخته سپس پهن کرده و کاتر بزنید