توضیحات
شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی یا مارمالادی آلمانی یکی از شیرینی های خشک خوشمزه است با متد اموزشی خاتون میتوانید این شیرینی سنتی را به راحتترین روش تهیه و نوش جان کنید.
طرز تهیه
کره یا روغن را با پودرقند با دور تند با همزن هم میزنیم سپس تخم مرغ را افزوده هم میزنیم ، ارد را کم کم افزوده تا خمیر لطیفی به دست آید سپس روی سطح ارد پاشی شده خمیر را پهن میکنیم کاتر زده در سینی چیده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه زمان پخت این شیرینی میباشد ،
نکته ۱- خمیر را در دمای معمولی مدت دو ساعت گذاشته سپس پهن کرده و کاتر بزنید