مواد لازم
  • ۷۰- شیرینی مشهدی
  • ارد -۳۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت -۴۰ گرم
  • کره یا روغن -۲۰۰گرم
  • پودر قند الک شده - ۱۰۰ گرم
  • وانیل - ۱/۸ ق چ
  • تخم مرغ - ۱ عدد
  • پودر قند کاکائوو پودر نارگیل و مارمالاد -به اندازه کافی
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی مشهدی

توضیحات

شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی یا مارمالادی آلمانی یکی از شیرینی های خشک خوشمزه است با متد اموزشی خاتون میتوانید این شیرینی سنتی را به راحتترین روش تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه

کره یا روغن را با پودرقند با دور تند با همزن هم میزنیم سپس تخم مرغ را افزوده هم میزنیم ، ارد را کم کم افزوده تا خمیر لطیفی به دست آید سپس روی سطح ارد پاشی شده خمیر را پهن میکنیم کاتر زده در سینی چیده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه زمان پخت این شیرینی میباشد ،
نکته ۱- خمیر را در دمای معمولی مدت دو ساعت گذاشته سپس پهن کرده و کاتر بزنید

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016