توضیحات
پیتزا به شکل مدرن، در ابتدا در ظرف هایی در ناپولی در قرن 18 و اوایل قرن 19 میلادی طبخ می شد . این نوع پیتزا که بصورت رولتی میباشد، میتوانید با این دستور ساده که برای شما فراهم کرده ایم، آن را آماده و نوش جان فرمایید.
طرز تهیه
اگر از مرغ استفاده مى كنيد ، با يك عدد پياز و كمى نمك و مقدارى آب گذاشته بپزد ، حرارت را كم كنيد ، قبل از اينكه آب مرغ تمام شود از روى حرارت برداشته تا آبدار و نرم باشد ، وقتى خنك شد ريز ساطورى كنيد.
اگر از گوشت استفاده مى كنيد ، يك عدد پياز را ريز خرد كرده با گوشت ، تفت و سرخ كنيد ، سيب زمينى رو نگينى خرد و با كمى روغن سرخ كنيد ، فلفل را ريز نگينى خرد كنيد.
يك عدد پياز ديگر را سرخ كرده و تمام مواد ( گوشت يا مرغ ، تخم مرغ رنده شده ، پياز سرخ شده ، فلفل دلمه اى ) با هم مخلوط كرده و به اندازه كافى نمك و فلفل و آويشن را به مواد اضافه كنيد سپس خمير پیتزا را به اندازه سينى به قطر ١ سانت باز كرده و قبل از اينكه مواد را رويش بريزيد ٢ دقيقه در فر داغ و در حرارت ٢٠٠ درجه تا خمير كمى پخته شود ولى خشك نشود ، مواد را روى خمير ريخته و پنير پيتزا را رويش بريزيد و خمير را آرام رول كنيد بعد از رول کردن، روى خمير را زرده تخم مرغ زده و در حرارت ٢٠٠ درجه مدت ٢٥ دقيقه در فر گذاشته تا آماده شود .