مواد لازم
  • مرغ يا گوشت چرخ كرده - ٣٠٠ گرم
  • تخم مرغ پخته - ٢ عدد
  • سيب زمينى - ١ عدد متوسط
  • پياز متوسط - ٢ عدد
  • پودر أويشن - ١/٢ قاشق چايخورى
  • فلفل دلمه اى - ١ عدد بزرگ
  • فلفل و نمك - مقدار لازم
  • خمير - مقدارى
  • پنیر پیتزا - به اندازه کافی
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه پیتزا رولتی

توضیحات

پیتزا به شکل مدرن، در ابتدا در ظرف هایی در ناپولی در قرن 18 و اوایل قرن 19 میلادی طبخ می شد . این نوع پیتزا که بصورت رولتی میباشد، میتوانید با این دستور ساده که برای شما فراهم کرده ایم، آن را آماده و نوش جان فرمایید.

طرز تهیه

اگر از مرغ استفاده مى كنيد ، با يك عدد پياز و كمى نمك و مقدارى آب گذاشته بپزد ، حرارت را كم كنيد ، قبل از اينكه آب مرغ تمام شود از روى حرارت برداشته تا آبدار و نرم باشد ، وقتى خنك شد ريز ساطورى كنيد.

اگر از گوشت استفاده مى كنيد ، يك عدد پياز را ريز خرد كرده با گوشت ، تفت و سرخ كنيد ، سيب زمينى رو نگينى خرد و با كمى روغن سرخ كنيد ، فلفل را ريز نگينى خرد كنيد.

يك عدد پياز ديگر را سرخ كرده و تمام مواد ( گوشت يا مرغ ، تخم مرغ رنده شده ، پياز سرخ شده ، فلفل دلمه اى ) با هم مخلوط كرده و به اندازه كافى نمك و فلفل و آويشن را به مواد اضافه كنيد سپس خمير پیتزا را به اندازه سينى به قطر ١ سانت باز كرده و قبل از اينكه مواد را رويش بريزيد ٢ دقيقه در فر داغ و در حرارت ٢٠٠ درجه تا خمير كمى پخته شود ولى خشك نشود ، مواد را روى خمير ريخته و پنير پيتزا را رويش بريزيد و خمير را آرام رول كنيد بعد از رول کردن، روى خمير را زرده تخم مرغ زده و در حرارت ٢٠٠ درجه مدت ٢٥ دقيقه در فر گذاشته تا آماده شود . 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016