توضیحات
رشته پیتزای سوخاری یک نوع غذای فستفودی است که از ترکیب رشته (شیرینی سنتی گیلانی) و پیتزا بصورت سوخاری میباشد. بسیار خوشمزه است و طعم مطبوعی دارد برای افرادی که یک غذای متنوع را دوست دارند امتحان کنند پیشنهاد میگردد.
طرز تهیه
برای درست کردن رشته ،در ابتدا دو نوع ارد را با هم مخلوط کرده با مقداری اب حل کنید و چند بار از الک رد کنید تا گلوله ای نداشته باشد و غلظت مایع طوری باشد که بشود از شانه مخصوص رشته بیرون بریزد و این مایع را کنار میگذاریم.
برای تهیه مواد میانی ان یک عدد پیاز را ریز خرد کرده با گوشت حرارت داده و سرخ کنید البته از کمترین روغن استفاده کنید ، سپس قارچ را خرد کرده و کوکتل را هم ریز خرد کنید و تفت دهید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و در اخر همه مواد را با هم مخلوط کنید .
تابه ای را روی حرارت متوسط گذاشته وقتی به اندازه کافی داغ شد به اندازه ۱/۲ پیمانه مایع ارد را داخل شانه مخصوص(مخصوص شیرینی سنتی رشته و خشکار) ریخته بصورت پنجره ای داخل تابه ریخته وقتی نرم و پخته شد برداشته و بلافاصله روی میز پهن کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری پر مواد را داخلش ریخته و کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لوله کنید وقتی تمام مواد به این صورت اماده شد در سفیده تخم مرغ زده و در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید تا برشته شود.
تهیه این نوع غذای فستفودی شباهت زیادی به طرز تهیه شیرینی سنتی به نام رشته خشکار گیلانی دارد با این تفاوت که مواد داخل آن فرق میکند.