مواد لازم
  • شير- 4 پیمانه 
  • زرده تخم مرغ - 2 عدد 
  • آرد - 1 پیمانه 
  • شكر - 1/5 پیمانه
  • كره - 100 گرم
  • ماده خوشبو كننده ( وانيل ، كارامل ، شكلات) - مقدار لازم
  • خامه - 1/8 پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کرم پاتیسیر

توضیحات

کرم پاتیسیر یا کرم قنادی که به آن کرم کاستارد نیز گفته میشود یک نوع دسر سرد است که با شیر درست میشود هم خوشمزه و مقوی میباشد و هم بسیار کاربردی و در لابه لای شیرینی های تر یا پیراشکی مورد استفاده قرار میگیرد.

طرز تهیه

در ظرف گود زرده تخم مرغ ها را با شكر مخلوط مى كنيم تا غليظ شود و رنگش سفيد گردد، آرد را الک كرده و در ظرفى ريخته و شير جوشيده را كم كم و آهسته به آن اضافه مى كنيم و با همزن دستى ميزنيم ، مايع را در ظرف لعابدار مى ريزيم و روى حرارت ملائم بدون وقفه هم مى زنيم ، بخصوص در ابتداى پختن كه ته نگيرد ، ظرف را از روى اجاق بر مى داريم توجه داشته باشيم مدت پخت نبايد زياد طول بكشد ،كره و ماده خوشبو كننده مثل وانیل را اضافه و مخلوط مى كنيم ( براى اينكه در موقع بسته شدن روى كرم نبندد تا هنوز داغ هست رويش مقدارى خاكه قند بپاشيد ) براى انواع نان ها و دسر و در ميانه كيك استفاده مى شود .

اگر دوست داشتیم در اخر کار ۲ قاشق غذاخوری خامه به کرم اضافه میکنیم  

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016