توضیحات
کرم پاتیسیر یا کرم قنادی که به آن کرم کاستارد نیز گفته میشود یک نوع دسر سرد است که با شیر درست میشود هم خوشمزه و مقوی میباشد و هم بسیار کاربردی و در لابه لای شیرینی های تر یا پیراشکی مورد استفاده قرار میگیرد.
طرز تهیه
در ظرف گود زرده تخم مرغ ها را با شكر مخلوط مى كنيم تا غليظ شود و رنگش سفيد گردد، آرد را الک كرده و در ظرفى ريخته و شير جوشيده را كم كم و آهسته به آن اضافه مى كنيم و با همزن دستى ميزنيم ، مايع را در ظرف لعابدار مى ريزيم و روى حرارت ملائم بدون وقفه هم مى زنيم ، بخصوص در ابتداى پختن كه ته نگيرد ، ظرف را از روى اجاق بر مى داريم توجه داشته باشيم مدت پخت نبايد زياد طول بكشد ،كره و ماده خوشبو كننده مثل وانیل را اضافه و مخلوط مى كنيم ( براى اينكه در موقع بسته شدن روى كرم نبندد تا هنوز داغ هست رويش مقدارى خاكه قند بپاشيد ) براى انواع نان ها و دسر و در ميانه كيك استفاده مى شود .
اگر دوست داشتیم در اخر کار ۲ قاشق غذاخوری خامه به کرم اضافه میکنیم