کرم پرتقال برای تزئین استفاده کنید. 

" /> آموزش آشپزی به سبک فوگی | طرز تهیه کیک پرتقالی


مواد لازم
  • تخم مرغ - 2 عدد
  • آرد - 1 - 1/3 پیمانه
  • پودر ذرت  - 1 قاشق غذاخوری پر
  • پودر شکر - 1 پیمانه
  • آب پرتقال - 1 پیمانه
  • کره یا مارگارین - 100 گرم
  • بیکینگ پودر - 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل - 1/2 قاشق چایخوری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کیک پرتقالی

توضیحات

طرز تهیه کیک صبحانه با طعم عالی پرتقال، دسری بینظیر برگرفته از مواد اولیه زمستانه با متد آموزشی آشپزی خاتون برای علاقه مندان . میتوانید از کرم پرتقال برای تزئین استفاده کنید. 

طرز تهیه

قبل از اینکه شرع به کار کنید بهتر است، ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید ،تا گرم شود. تخم مرغها را با دور تند با همزن ۳ دقیقه بزنید سپس پودر شکر و وانیل را اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید تا کرم رنگ شود ، پودر ذرت و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سپس الک کرده به همراه آب پرتقال و کره آب شده به تناوب به تخم مرغ ها اضافه کنید قالب را چرب کرده و ۲/۳ قالب را از مواد پر کنید سپس در حرارت ۱۷۵ درجه و مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار داده تا پخته شود .

می توانید با خامه و کرم پرتقال کیک را تزیین کنید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016