توضیحات
طرز تهیه کیک صبحانه با طعم عالی پرتقال، دسری بینظیر برگرفته از مواد اولیه زمستانه با متد آموزشی آشپزی خاتون برای علاقه مندان . میتوانید از کرم پرتقال برای تزئین استفاده کنید.
طرز تهیه
قبل از اینکه شرع به کار کنید بهتر است، ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید ،تا گرم شود. تخم مرغها را با دور تند با همزن ۳ دقیقه بزنید سپس پودر شکر و وانیل را اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید تا کرم رنگ شود ، پودر ذرت و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سپس الک کرده به همراه آب پرتقال و کره آب شده به تناوب به تخم مرغ ها اضافه کنید قالب را چرب کرده و ۲/۳ قالب را از مواد پر کنید سپس در حرارت ۱۷۵ درجه و مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار داده تا پخته شود .
می توانید با خامه و کرم پرتقال کیک را تزیین کنید .