مواد لازم

مواد لازم برای داخل کلوچه

  • مغز گردو - ۱ پیمانه
  • شکر - ۲ قاشق غذاخوری
  • خرما -نیم کیلو
  • زرده تخم مرغ - ۱ عدد
  • کنجد -مقداری
  • شیر - ۲ قاشق مرباخوری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کلوچه خرمایی

توضیحات

کلوچه خرمایی یکی از شیرینی های مخصوص و محلی مردم سیستان (زابل) است که از سال های قدیم تا به امروز پخت آن در بین سیستانی‌ها رواج داشته است. این نوع کلوچه، تمامی خواص مفید خرما را دارد؛ منبع مناسبی از املاح آهن، پتاسیم و منیزیم است. اولین بار در جهان کلوچه در قرن هفتم میلادی در ایران پخته شد.

 

طرز تهیه

برای تهیه خمیر کلوچه به طرز تهیه کلوچه گردویی مراجعه گردد.

خرماها را شسته تا پوست آن راحت جدا شود ، سپس میکس کرده ، مغز گردو و شکر را هم میکس کرده با خرما مخلوط کنید ، از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و یک قاشق سوپخوری مواد خرما را داخل خمیر  ریخته وروی آن را بسته در سینی فر با فاصله بچینید نیم ساعت روی آن پارچه ای انداخته تا استراحت کند سپس روی کلوچه ها را با زرده تخم مرغ و شیر مخلوط شده و کنجد تزیین کنید و در مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار داده و در حرارت ۱۶۰ درجه گذاشته تا پخته و آماده شود .

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016