مواد لازم

مواد لازم 

  • آرد - ۱۳۰ گرم
  • شیر - ۲۵۰ میلی لیتر ( ۱ پیمانه )
  • کره - ۶۰ گرم
  • شکر - ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل - ۱/۸ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر - ۱/۴ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ - ۳ تا ۴ عدد
  • خامه - مقدار لازم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه نان خامه ای

توضیحات

در بین انواع شیرینی های تر، نان خامه ای یا همان شیرینی نارنجک یکی از محبوب ترین هاست.از آرد، شیر، شکر و خامه و... تهیه میشود، با این دستور ساده اشپزی خاتون، شما را با راز و رمزهای تهیه این شیرینی محبوب آشنا می کند. 

طرز تهیه

اگر دوست داشتید رنگ نان خامه ای تیره باشد شکر را کارامل کنید شیر را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید کارامل داخل شیر حل شود سپس دوباره شیر کارامل را روی حرارت گذاشته کره اضافه کنید ، بعد از جوش آمدن بلافاصله آرد را یکدفعه داخل شیر ریخته ، خمیر را هم بزنید تا گلوله ای نرم شود از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، زمانیکه حرارت خمیر قابل تحمل بود وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وقتی تخم مرغ اولی را اضافه کردید سپس دومی و بعد سومی ، بعد از تخم مرغ اخری سه دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم سپس در قیف مخصوص ریخته و با فاصله در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید شکوفه بزنید وفر رااز قبل روشن کرده نانها را در حرارت ۲۲۵ درجه مدت ۱۵ دقیقه و سپس در حرارت ۱۷۵ درجه مدت ۲۵ دقیقه در وسط فر قرار دهید تا اماده شود بعد از خنک شدن کامل خامه اماده را داخل ان میریزیم

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016