توضیحات
در بین انواع شیرینی های تر، نان خامه ای یا همان شیرینی نارنجک یکی از محبوب ترین هاست.از آرد، شیر، شکر و خامه و... تهیه میشود، با این دستور ساده اشپزی خاتون، شما را با راز و رمزهای تهیه این شیرینی محبوب آشنا می کند.
طرز تهیه
اگر دوست داشتید رنگ نان خامه ای تیره باشد شکر را کارامل کنید شیر را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید کارامل داخل شیر حل شود سپس دوباره شیر کارامل را روی حرارت گذاشته کره اضافه کنید ، بعد از جوش آمدن بلافاصله آرد را یکدفعه داخل شیر ریخته ، خمیر را هم بزنید تا گلوله ای نرم شود از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، زمانیکه حرارت خمیر قابل تحمل بود وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وقتی تخم مرغ اولی را اضافه کردید سپس دومی و بعد سومی ، بعد از تخم مرغ اخری سه دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم سپس در قیف مخصوص ریخته و با فاصله در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید شکوفه بزنید وفر رااز قبل روشن کرده نانها را در حرارت ۲۲۵ درجه مدت ۱۵ دقیقه و سپس در حرارت ۱۷۵ درجه مدت ۲۵ دقیقه در وسط فر قرار دهید تا اماده شود بعد از خنک شدن کامل خامه اماده را داخل ان میریزیم