توضیحات
از کیوی نیز مانند اغلب میوهها، برای درست کردن مربا استفاده میکنند. درسایت اشپزی خاتون برای پخت مربای کیوی از شکر، کیوی و... استفاده میشود البته به یاد داشته باشید که کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است .
طرز تهیه
كيوى را پوست كنده و حلقه كنيد ، برش ها نه كلفت باشد، نه نازک كه در موقع پختن له نگردد، در قابلمه اى لابلاى كيوى شكر را ريخته ٥ تا ٦ ساعت كنار گذاشته تا آب بيندازد، سپس روى حرارت ، حدود 20 تا 25 دقيقه گذاشته تا قوام بياد ، مرباى كيوى بخاطر لطافت ميوه نياز به جوشاندن زياد ندارد ، قبل از خاموش كردن از روی حرارت، اگر تمايل داشتيد رنگ زيبايى داشته باشد دو قطره رنگ خوراكى سبز را اضافه كنيد و آرام هم زده تا مخلوط هم شوند بعد از روى حرارت برداشته سه ساعتى در جاى خنك گذاشته سپس اين مربا را در ظرف ديگر ريخته و نگهدارى كنيد ،
نکته: اين مربا به بخاطر ملس و معطر بودن به ترشى و طعم دهنده نياز ندارد.