مواد لازم

مواد لازم خمیر

  • آرد : دو و نیم پیمانه
  • روغن مایه :1/3 پیمانه
  • شیر ولرم: 1/2پیمانه
  • نمک: کمی
  • خمیر ترش: یک قاشق مربا خوری پر
  • آب ولرم : 1/2 استکان
  • شکر: یک قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

مواد داخل کلوچه

  • مغز گردوی میکس شده یک پیمانه
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • مغز هل : یک قاشق چایخوری پر
  • دارچین: یک قاشق چایخوری پر
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه كلوچه گردویی

توضیحات

کلوچه نوعی نان شیرینی است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه می‌شود با اضافه کردن پودر نارگیل یا گردو به خمیر کلوچه می‌توان کلوچه نارگیلی یا گردو تهیه کرد. این نوع کلوچه از کلوچه‌ های سنتی ایران است که با متد خاتون منحصربه فرد میشود. 

طرز تهیه

یک قاشق غذاخوری شکر داخل آب ولرم می ریزیم سپس خمیر ترش را ریخته هم میزنیم درب ظرف را گذاشته به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا مواد دو برابر شود . در ظرف بزرگتری آرد ، روغن مایع، شیر ولرم و مایه خمیر ترش و نمک را مخلوط می کنیم . به مدت 5 تا 7 دقیقه ورز می دهیم. سپس در جای گرم به مدت یک ساعت می گذاریم تا استراحت کند. فر را بر روی 175 درجه روشن می کنیم تا گرم شود . خمیر را به اندازه نارنگی برداشته از مواد داخل کلوچه که با هم مخلوط کرده ایم یک قاشق غذا خوری داخل خمیر می ریزیم. بر روی سینی با فاصله می چینیم (اگر دوست داشتید می توانید رویش مهر چوبی که مخصوص کلوچه هست بزنید)، سپس روی تمام کلوچه ها را زرده تخم مرغ میمالیم تا خوش رنگ شود.

به مدت 20 دقیقه خمیر کلوچه را داخل فر گذاشته یا مدتی که حداقل روی کلوچه ها طلایی شود.

نکته

می توانیم کلوچه ها را بدون زدن زرده تخم مرغ بر روی آنها، داخل دستگاه ساندویچ ساز که مخصوص شیرینی و کلوچه است ،درست کنیم.

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016