توضیحات
کیک گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشتهاست، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمدهاست. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند. کیک نسکافه ای هم با داشتن نسکافه برای افرادی که این طعم را میپسندند ، کیکی بسیار خوشمزه است .
طرز تهیه
اول مواد خشك به جز شكر را با هم مخلوط كرده دو بار الك كنيد ، سفيد و زرده را از هم جدا كنيد ،ابتدا سفيده را به مدت ٧ دقيقه با دور تند با همزن خوب بزنيد. سپس شكر و زرده و شير را با همزن دستی یا همزن برقی هم زده تا شكر حل شود ،بعد مواد خشک را با مواد مخلوط کنید البته به آرامی ، سپس سفیده را به آرامی با لیسک به مواد اضافه کنید . فر از قبل روشن کنید تا گرم شود، مواد را به مدت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه در حرارت ١٧٥ درجه قرار دهید. بعد از پخت کیک وقتى خنک شد كرم نسكافه را روى کیک ريخته و مدت ٦ ساعت در يخچال گذاشته تا آماده گردد.
طرز تهيه کرم
تخم مرغ را در ظرفى با شكر مخلوط کرده تا كف كند ، پودر ژلاتين و آرد را به مواد اضافه تا يكدست شود ، شير را بجوشانيد پودر نسكافه اضافه كنيد . از صافى رد كنيد تا يكدست شود ، سپس وانيل و كره را اضافه كنيد ، نصف شير را به كل مواد تدريجأ اضافه و هم بزنيد ، سپس سريعا همه مواد را به باقى شير در حال جوش اضافه كنيد ، مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد وقتى جوش آمد و غليظ شد از روى حرارت برداشته خامه را اضافه كنيد ، و بلافاصله در ظرف مورد نظر بريزيد و ٦ ساعت در يخچال نگه دارى تا آماده شود .