توضیحات
شارلوت یک نوع کیک مجلسی و به اصلاح سلطنتی است که از کاکائو تهیه میشود با متد خاتون میتوانید آنرا به راحتی تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه
- دو قاشق از آرد را برداشته و کنار گذاشته و به جای آن 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کرده و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و سپس آنها را الک کرده و آماده می گذاریم.
- زرده و سفیده را جدا می کنیم. نصف شکر را به زرده به همراه وانیل با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود و بقیه شکر را به سفیده زده 7 دقیقه با همزن هم میزنیم.
- روغن را به زرده اضافه کرده با مفتول (همزن دستی) هم می زنیم . سپس شیر و آرد را به زرده اضافه می کنیم توسط مفتول با هم مخلوط می کنیم.
- سفیده آماده را به آرامی و بصورت دورانی به مواد اضافه میکنیم .
- دو قاشق آرد کنار گذاشته شده را داخل قالب چرب شده ریخته و به تمام قالب می پاشیم. مواد را در مدت 45 دقیقه وسط فر در درجه 180 می پزیم.